Merhaba Arkadaşlar.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına alt yapı çalışmları ve sunucu güçlendirme çalışmaları yapılmıştır. Sorunsuz bir şekilde hizmet verebilmek için elimizden geleni yaptığımıza inanmaktayız. Yayın hayatına başladığımızdan kısa süre sonra fiyatların güncelleneceğini duyurmuştuk. Ancak alt yapı çalışmaları sebebi ile ertelemek durumunda kaldık. Reklam74.com ailesi olarak ortak alınan kararların siz değerli yayıncı dostlarımızın'da memnun kalacağının kanaatindeyiz.
1-
Splash 1K 1.25TL 'dir (13.12.2010 23:59 Pazartesi itibari ile)
2-
Pop-Up 1K 1.75TL 'dir (13.12.2010 23:59 Pazartesi itibari ile)
3-Ödemeler her hafta salı ve cuma günleridir.
4-Ödemeniz yapıldığında bilgilendirme SMS alacaksınız.(Lütfen hesabınızda Gsm numarası yoksa ekleyiniz.)
5-Sistem ödeme taleplerini pazartesi ve perşembe günleri 23:59' otomatik listelemektedir. 1dk bile geç talepte bulunursanız bir sonraki ödeme gününe devreder.
6-Ödeme talepleri hiç bir zaman kapanmaz. Dilediğiniz zaman talepde bulunabilirsiniz.
7-Ödeme alt limiti 50TL'dir.
8-Ödemelerde %18 Kdv kesintisi uygulanır.
9-Sayımlar dinamik değildir (Güvenlik amaçlı) 2 saatte bir güncellenir. Gün bitiminden sonra net verilere ulaşabilirsiniz.
Şu an için sadece ***** katagorisi aktifdir.
Genel katagorisi pasiftir.(Genel içerikli sitelerde reklamlarımızı yayınlayan yayıncıların hesapları ve bakiyeleri iptal olacaktır.!)
Önümüzdeki günlerde belirli bir kotayı geçen yayıncılardan kesinti yapılmayacaktır. (Görüşmeler devam etmektedir net bilgi yoktur.)
SİZLERİNDE DESTEĞİ İLE ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİMİZDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK.
Malesef bazı yayıncı arkadaşlarımız sistemimize illegal hit zararlı yazılım vs. kazandırma çabalarında bulunmuşlardır. Zararlı yazılım tesbit edilen siteler hesabınızdan bakiyesi ile birlikte iptal edilecektir İkinci kez tesbit edildiğinde
hesabınız kapatılacak domain edresleri banlanacak ve bakiyeleriniz iptal edilecektir.
Dürüst ve bol kazanç olması dileği ile tüm yayıncılarımıza hayırlı uğurlu olsun.
Reklam74 tercih eden tüm yayıncılarımıza teşekkür ederiz.
Not:14.12.2010 Salı günki Ödemelerde Kimseden kesinti yapılmayacaktır!!
Bundan sonraki güncel konumuz budur arkadaşlar.
Msn:
muhammetreklam74@hotmail.com