Konu
PHP
EBK Bot Sistemi - Patlama olasılığı olmayan Dizi-Film botu [Diziport - Indirmedenfilmizle...]
03-12-2010, 20:50:37
korsanekrem
ARKADAŞLAR HERKESE İLGİSİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEKLEMEDİĞİM KADAR KISA SÜREDE 30 LİSANS SATILDI. HİZMET KALİTESİNİN DÜŞMEMESİ ADINA ORTALAMA 10 GÜN İÇERİSİNDE DAHA İYİ SUNUCULARA TAŞINANA KADAR YENİ LİSANS SATIŞI YAPMIYORUM İLGİLENENLER BANA ULAŞSIN YENİ SATIŞLARA BAŞLANDIĞINDA BEN HERKESE TEK TEK BİLGİLENDİRME YAPARIM. AYRICA YENİ SUNUCULARA GEÇMİŞ VİDEOLARI DA ÇEKİLMİŞ EN AZ 5 SİTEYLE GEÇECEĞİZ. HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
Wordpress için plugin mevcuttur diğer scriptler için de isteğe göre yapılacaktır.
Lisanslar tek domain için geçerlidir.
Satış yapılan kişilere bot sisteminin içindeki kendi yardım-destek hattından yardımcı olunacaktır.
Fiyatlar ve gerekli diğer detaylar posterde yazmaktadır.
Lisans aylık satıldığı için bir kişinin bile lisansı aktifken o ayın sonuna kadar sistem aktif tutulacaktır. Aksi taktirde para iadesi yapılacaktır.
Teknik arıza vs gibi durumlarda sistem kapalı kalırsa kapalı kaldığı günün iki kadar süre lisansa eklenecektir.
Video Demo
ÖRNEK RESIMLER
HESAP NUMARASINI İSTEYİNİZ ÖDEME YAPILDIKTAN HEMEN SONRA PLUGINİNİZ LİSANS KODUNUZLA BERABER GÖNDERİLECEKTİR.
PAYPAL İLE ÖDEME KABUL EDİLMEKTEDİR.
SlaveMX
ile birlikte hazırlanmıştır bu sistem.