Sözim meclisten dışarı ama webmaterlara laf söyleyecek adam biraz webmasterlık bilecek.
Php nedir bilmiyor musun? Ya da herhangi bir programlama dilinden anlar mısın? Scriptin nedir. Scriptinin o option alanını üreten kodları nelerdir? Biz buraya ilahi bir script yazacağız her koyduğun yerde çalışacak mı sanıyorsun?

Diyorsun ki benim arabanın 200 beygün güç üretmesini istiyorum. Bana bir alet verin arabaya takayım 200 beygin olsun. Ama arabanın markası nedir, modeli nedir, motoru nedir, motor daha önce işlem görmüş müdür hiç bir şey yazmamışsın.

Ayrıca konu yanlış yerde. php alanına açarsan yardımcı olacak birileri çıkar. Scriptini yaz, bu formdaki option value nerede üretiliyor ve hangi sayfaya gönderiliyor. Form get ile mi gidiyor post ile mi? eğer post ile ghidiyorsa bir de post edilen sayfanın get ile değiştirilmesi gerekir. falan filan... ama böyle üsluba yardım edesi de gelmez insanın. buradaki insanların maaşını sen vermiyorsun. kaç kişinin webmaster olduğuna da senin işini görüp görmemelerine göre karar veremezsin.