soru: her biri ücretsiz yayınladığım reklamlar. onlar benim için sıkıntıya yol açarmı
cevap: ****** vb olmadıktan sonra olmaz

s: ben her sayfaya bi tane gelecek şekilde adsense reklamı eklemek istiyorum. ne kadar para kazanırım acaba ? aylık bi getirisi olurmu.
c: sitenin içeriğinin kalitesine bağlı olarak reklam gösterimi değişir buna orantılı olarakta gelirlerin düşer yada yükselir.

s: bana önerebileceğiniz başka bir reklam türü varmı.
c: sitenin içeriğine göre reklam alman senin açındanda satın alan kişi açısındanda iyi olur bu sebepten r10daki reklam satış kategorilerini kullanabilirsin

önerim: 1k hit çok az bir hit yani öyle ahım şahım bir gelir getirmez sana hemen hesaplayacak olursak reklam yerleşimin iyi olduğunu var sayaraktan 1k kişiden 100tık aldığını ve her tık başına 0,03 aldığını var sayarsak buda 3-4 civarı yapar bu yüzden bence hit arttırmaya yönelik çalışsan daha iyi olur senin için örneğin yapabiliyorsan 5-10k yap öyle reklam al ki faydasını görebilesin diğer türlü 1k hit ile anca sitendeki ziyaretçileri soğutursun bu reklam tarzına geçene kadarda footar vb text reklam alırsın 1-2-3 aylık oda sana biraz gelir olur sadece öneri uygulamak sana kalmış senin için mantıklı neyse onu yaparsın zaten