yavrusinek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web_Scripti arkadaşa daha önce özel video scripti yaptırdım. Filtre sistemi onda da var ve gerçekten mükemmel çalışıyor. Filtre sayesinde adsense den ban yeme ihtimali neredeyse yok gibi. Bu scriptte çok hoş, çok güzel olmuş, daha önce kendisine ilk müşterisi olacağımı söylemiştim.
teşekkürler hocam, senin fikirlerinle neredeyse bu süper script oluştu. Teşekkürler
LionBeq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video aradıktan sonra bir videoyu açmaya kalkınca bu video yasaklanmıştır diyor.. O sorunu düzeltmeniz iyi olacaktır

Hayırlı satışlar güzel script..
Teşekkürler hocam, şimdi şöyle bir durum var apilerle videoları orada listeletiyor. bunu o çekmeye çalıştıgı sitede arama yaptırınca o site bile videoyu aramada gösteriyor ama tıklayınca video kaldırılmıştır diyor. bu yüzden o uyarıyı alıyorsunuz. Ortalama 100 video'da 1 tane karşınıza çıkar. Bunun önlemi alınır alınmasına her video tek tek sorgulatılarak. ama oda yapılırsa arama sayfasında bir arama yapılınca 1 sn'de açılıyorsa ortalama 25 sn de sayfa acılır. Belki ona denk gelmek %1 oranından daha düşüktür. Bir çok api kullanan kişi bilir çok sık videoları bu şekle alıyorlar.
aqua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web script pm'ye cevap verirmisin
Cevapladım hocam...
rctr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada sitenin url yapısındaki gereksiz kodlar nedir acaba? Youtube ve benzeri sitelerden çekerken kullandıkları id adreslerinide mi çekiyor?
Hocam aynen dediğiniz gibi oradaki id numaralarını kullanıyor. tek 1 defalığına onu veritabanına kaydediyor. İlk arama esnasında videoya ya tıklayınca onu veritabanına aktarımını yapıyor ondan sonra sitede anasayfada veya iç sayfalarda benzer videolardan v.s. bir yere tıklayınca fişek gibi açılır video sayfası. Bunu performans arttırmak için yaptım. O başındaki id numaralarıda facebook id, youtube id, yahoo id, google id. 4'ünden alındığı için gayet karışık bir biçimdedir.

Herkesin ilgisinden ötürü teşekkür ederim. Piyasada bir çok video scripti var. Bu scriptin tasarımından güzel onlarca script vardır. Ama bu script bir hit bombası, tasarımını performans arttırmak için çok janjanlı olmaması gerekir.