Merhaba Arkadaşlar, Uzun bir çalışma neticesinde yeni player / serisi bitimine az kaldığı bu günde, özellikleri ile Türkiye'de Hatta Dünya'da ilkleri barındıran VideoKING adını verdiğim video playerı tanıtmak istiyorum ...
Özellikler ve tanıtım afişi aşağıdadır.

Tam anlamı ile bitmedi player kısa sürede bitecek , satış tipi için teklifler olursa değerlendirme kararı aldım. İlk isteğim ve hedefim bir reklam ağı projesi ya da dizi film scripti yazan kişilerle satış yapmak , "özel reklam" alım satım piyasasının her iki taraf için (reklam veren/reklam yayınlayan) daha karlı ve temiz bi yol olduğunu göstermek amacım umarım başarırım.. Bunun dışında yine talebe göre SINIRLI sayıda çoklu satış olabilir bir ortaklık söz konusu olmaz ise.
Gördüğünüz gibi bir çok özelliği ile bir ilk bu player, onun yaptıklarını yapan bir sistem player olarak yok . Yaptığım işler bu playerin da kalitesi hakkında az çok fikir edinmenize yardımcı olacaktır.
Umarım beğenirsiniz.

Yapım süreci bitene kadar teklifleri ve önerilerinizi değerlendireceğim lütfen yorumlarınızı ve taleplerinizi eksik etmeyin..