konum yaklaşık 7 aydır banlı durumdaydı. bu konuyu açtığımda hiç trade'e sahip değildim. ve bu tür olaylar yaşanmıştı.. Kısaca özetlemek gerekirse : 2007,2009 yılları kocaxx nickli arkadaşın yazılım işlerini yapıyordum. Kendisi böyle bir script istedi yaptım ve satışını ben yaparım sanal posunuda ben veririm sende satış başına hakkını alırsın dedi. tamam dedim ve 100 arkadaşa bu scriptin kurulumunu yaptım. bu kurulumların 90'a yakını kocaxx'ın kendi serverındaydı. ve iflas edince tüm scriptlerlerde uçtu gitti. script o zaman 500 liraya satılıyordu ve tam 100 adet satmıştı. 100 tane sanal posunu kullanan olmuştu iflas edince hiç birşey kalmadı. Aradan 1.5 yıl sonra bu konuyu açtım ve bu konudan ulaşan 11 kişiye ücret almadan scriptlerini aynı domaine kurdum. çünkü lisans adresleri zaten bende kayıtlıydı. eğer bu şekilde scripti alıpta madursanız bildiriniz lisanslar bende duruyor arkadaşın maduriyetini gideriyorum. Satışımı aracı olarak yapan kişinin konusu : https://www.r10.net/script-satisi/473...garantisi.html (anladığım kadarıyla bu konuydu).. Zaten Kazançları ilgilenen herkes duymuştur bahsetmiyorum bile. Aylık xx.xxx tl rakamları en az 20 alan kişi gördüğünü biliyorum. Lütfen satış konumu baltalamayın eğer kafanızda soru işareti varsa p.m. atın yardımcı olayım