SlaveMX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google herkezi sever. zamanlama bide şimdiden umudunu kaybetmiş gözüküyorsun. İngilizce 1 filmin fanıyla ilgili web sitesi açmayı düşünmüştüm. hala 4 serisi çıkacak. işte açtım. aslında biraz hayranlıktan gelme olarak kendi yazılarımı yazdım. malum pshop biliyoruz resimlerde biraz farklılık yaparak yayınladım. Gelir bakımından 1 dolar 2 dolar geliyor 500 gösterim falan alıyordu 2 ayın sonunda filmin gösterim tarihleri yaklaştıkca 65 K 'larda gösterim oldu ortalama 45 50 dolar 1 günde ads geliri oluyordu. daha yolun başında pes etmek olmaz. bol bol makale okumanızı öneririm. Seo konusunda web sitesi yönetimi konusunda yararlı olacağı kanısındayım. Teknik olarak sormak istediğiniz bir şey varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım.
Benim sorunum aslında sabırla alakalı. Nedense bilmiyorum bu işlerde pek sabredemiyorum. Tavsiye olması açısından paylaşmak istiyorum. Blog sistemine benzer bir script yazmıştım yani about.com tarzında bir sistemdi. İlk 2 - 3 hafta arkadaşlarında tavsiyesi ile her gün 3 ile 5 arasında veri ekledim. Site yeni olmasına rağmen eklediğim veri direk ilk sayfadan giriş yapıyordu. Sonra baktım eklediğim veriler ilk sayfadan giriyor tuttum eklediğim veri sayısını arttırdım. Bir hafta sonunda bir baktım ki 6 bin veri eklemişim. Zaten o günden sonra ekleyecek veride kalmadı. Mecburen yeni film çıkmasını bekliyordum oda haftada en fazla 5 10 veri yapıyordu. Site o haftadan sonra iflah etmedi. Artık sandbox mı dersiniz filitremi dersiniz bilmiyorum ama indexlenmemeye başladı. Ne heves kaldı ne bişey. Hiç oldu gitti proje. Bunda azda olsa sabretmeyi öğrendim ama yine ortada birşey yok. Diyorum ya neye el atsam kurutuyorum. Benle alakalı sanırım.