makrohizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Muratson_ çevremde siteme makale yaz diyebileceğim pek fazla insan yok. Girin okuyun desem en azından bu şekilde siteyi yaymaya çalışsam ingilizce bilmeleri gerekir ki kaç kişi çekebilirim bu şekilde hiç bilmiyorum. Yorumlardan alıntılar var bir kaç makale bunlarıda kaynak göstererek yayınladım. Yani herşey tamam içerik özgün ama bilmiyorum google bu siteyi sevmedi sanırım.

SlaveMX şu anda site hiç hit almıyor benle beraber hit 1 ve 3 haftadır aldığım 2 hit buying lipovox ve phentirmene kelimelerinden gelmiş bunun haricinde hiç bir şey yok. Çok ilginç bir durum. Neye el atsam kurutuyorum vallahi
Google herkezi sever. zamanlama bide şimdiden umudunu kaybetmiş gözüküyorsun. İngilizce 1 filmin fanıyla ilgili web sitesi açmayı düşünmüştüm. hala 4 serisi çıkacak. işte açtım. aslında biraz hayranlıktan gelme olarak kendi yazılarımı yazdım. malum pshop biliyoruz resimlerde biraz farklılık yaparak yayınladım. Gelir bakımından 1 dolar 2 dolar geliyor 500 gösterim falan alıyordu 2 ayın sonunda filmin gösterim tarihleri yaklaştıkca 65 K 'larda gösterim oldu ortalama 45 50 dolar 1 günde ads geliri oluyordu. daha yolun başında pes etmek olmaz. bol bol makale okumanızı öneririm. Seo konusunda web sitesi yönetimi konusunda yararlı olacağı kanısındayım. Teknik olarak sormak istediğiniz bir şey varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım.