Etrafında tanıdıkların yok mu? Mutlaka vardır, varsa eğer onları siteni tanıt. Ben imzamdaki siteyi kurduğumda yanımda iş arkadaşlarım, dostlarım vardı ve hala var. Ardından yanıma yazar almak istedim sitemin daha çok gelişmesi için ancak eşimin yazarlığı başarabileceğine inandım ve yazar olarak gelmesini istedim kabul etti. Ardından arkadaşları geldi, yazdılar. Ve eşimi yazar olarak atadığımda kesinlikle şunu yapmasını istedim "alıntı yazı varsa mutlaka kaynak göster, yazı sana aitse mutlaka arkasında dur".
İmzamdaki site: 2 aylık ve alexa değeri 470 binlerde.
yazınız ilgimi çekti işin teknik boyutunu tartışacak olursak siz profesyonel kişilerle çalışmışsınız. Tema ve kullanıcı aplikasyonu bakımından siteniz ilgi çekici ve yararlığı fazla 1 web sitesi. Hani 1 kişi 1 siteye girince havası değişiyor ya sizin web sitenizde o misal. Emek ve taleple alakalı olarak siteniz hızlı yükselmiş güzel bir örnek olmuş ama ben piyasda 1 çok kişi tanıyorum. Herkez 1 şekilde para kazanmak istiyor ama kimse para vermek istemiyor.
Ben diyorum adama " bakınız efendim. kullandığınız tema başkasına ait ve altında onlarca link olan 1 tema bunu değiştirmeniz gerek. vizyon ve konsept oluşturmalısınız "
adamın verdiği cevap " 1 site için temamı yaptırim."
bu cevabı veren 1 kişiyle 1 tek kelime konuşmam. Amacı olacak hedef 1 kesimi olacak. ne yaptığını bilecek. Ve kullanıcı yararlılığı oluşturcak. Her gün onlarca konu açılıyor. web sitem neden sıralamalarda yükselmiyor. sen şuna kadar sitene ne harcadın ki ne bekliyesin. Ben herkeze diyorum bunu bir gelir kapısı haline getirmek için emek vermek gerekiyor. bu içerikle olabilir maddi yönden link alımıyla olabilir. Buradan seslenmem gerekirse link kastım çıkmıyor filtreye giriyorum. Sitenin kalitesiyle doğru orantımla
</--- Konu Dışı --->
Murat bey kızınız çok tatlı allah bağışlasın.
</--- Konu Dışı --->
iyi çalışmalar.