Justin ve Freedocast gibi siteler üzerinde paylaşılan lig tv yayınlarını sitelerine ekleyen vatandaşlar eklemeden önce 3 kere düşünün.!
2009 Aralık yılında basılan evim sonrası mahkemem 1 kasım 2010 tarihinde bu pazartesi gerçekleşecek.
Ve söz konusu 1 yıldan 5 yıla hapis cezası ile yargılanacağım.
Büyük ihtimalle de büyük bir para cezası alacağımı düşünüyorum.
Avukatımda aynı kanaatte.
Yani söylemek istediğim ve hatırlatmak istediğim, lig tv sitesi olanlar bu tür saçma girişimlere girmesinler. Bende bi çoğu gibi ''onca site var benimi bulcaklar, yok freedosttan alıyorum, sitemde barındırmıyorum, link veriyorum, uyarın kaldırayım'' şeklinde düşüncelerdeydim ve şimdi çok pişmanım.
Savcı hakim devlet anlamaz, ve zaten ceza kanununda da söz konusu madde apaçık ortada ''paylaşan, yayınlayan, aracı olan, doğrudan ya da dolaylı link veren, izleyen, eden'' komple tüm kavramlar ile suçlusunuz.
1 yıldan 5 yıla ceza ile yargılanırsınız.
Ummadığınız anda kapınıza 10 tane bilişim suçları memurları dikilir evinize girer pcnize el koyar...
Gelin vazgeçin bu sevdadan =) ben yandım başkaları yanmasın...
Saygılarımla...