Öncelikle boyutu küçük olmalı. Yani sayfa yüklenir yüklenmez görülmeli.
Videonun xx.xx saniyesinden bir görüntü videoya başlamadan gözükmeli. (Hoş duruyor)
Reklam seçenekleri olmalı. (Video önü, video oynarken bi yazı falan)

Bunlar zaten bilindik olanlar. Kendi sitem için bana gerekli olanları sayayım belki bir fikir çıkar

*Mutlaka ve mutlaka embed ile çalışmalı. Yani bir kod ile tüm videolar oynayabilmeli (sadece flv adresi değiştirerek)

*Sunucunun durumundan anlayabilmeli, nasıl desem bilmiyorum ancak diyelim o ada çok fazla video izleniyor ve yüklenme süresi uzun. Sürekli donacağına Play'e basınca 10 saniye bekletsin o arada buffer yapsın daha sonra video başlasın. Ancak boş zamanlarda hızlıca yükleniyorsa hemen başlasın video.

*Yukarıda belirttiğim sadece bir düşünce pratikte olurmu bilmiyorum ancak bir diğer yöntem daha var. Örneğin Türkiyede genelde 1mbit internet kullanılıyor. Buda demek oluyor ki 1 dakikada 6mb download yapabiliyoruz. Bir flv videosu tam 1 dakikalık ve 8mb. Yani hemen başlarsa sürekli donacak en azından 10 saniye beklemesi gerekiyor. Diğer yandan başka bir flv dosyası 4 mb. Yani anında başlasa hiçbir donma yaşanmayacak. Dosya boyutunu anlayıp buffer süresini ona göre otomatik algılayabilen bir şey olsa inanılmaz güzel olur..

*Şifrelenmiş videolar olabilir. FLV dosyalarının çalınmasını önlemek sanırım imkansız. Ancak embed kodlarını çalanlar için bişeyler yapılabilir. Örneğin cookie ile şifre soran bişey yapılabilir. Video başlamadan şifre soracak, şifreyi doğru girerse video açılacak. Bu cookie'li sistem olacağından diğer videolarda şifre istemeyecek doğru yazmış gibi devam edecek.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Çok güzel ve prof bişey olur sanırım Bende bekliyorum uygun olursa alıcam. Fiyat olarak 70-100 TL arası bir fiyat bana göre uygun olabilir.