Eklentiyi tema editör mü kullandın yoksa veri editör mü? Yada bir eklenti yani otomasyon var mı, yoksa manuel mi kendin yapıyorsun uygulamayı..
Birilerinin vBulletin adına bişiler yapmasından memnuniyet duyuyorum beni yanlış anlamasın kimse EndTR'nin de çabasının destekçisiyim.. Fakat benim gördüğüm 100 liralık bir eklenti yok ve en güzel yanı konu içi etiket taglaması bunu bir başına satarsan daha uygun bir fiyata daha güzel satış yakalarsın..
İyi satışlar..
Shevko hocam seni eskilerden tanırım. Orjinal nickim zaten tanıtım tasarımımda var. o sizin dediğiniz şekilde ben bunu bir bütün olarak kodladım,uygulama (modifikasyon) değil yani. Tamamen veritabanı ile bağlantılı. Etiketlendirme çalışma sistemini şu şekilde yaptım konu başlığındaki kelimeler konu içinde de geçiyorsa onlar taglanıyor. Diğer üst kısım linkli,linksiz etiketler ise otamatik olarak yapmadım,sebebi db şişkinliğine ve etiket çöplüğü oluşmaması için. Bunu şu şekilde ayarladım kullanıcı vbulletin tags sistemini kullanarak istedikleri kadar etiket girsinler konu üst kısmında linkli linksiz olarak yer alıyor. Ve bunlar için 4 ayrı link atama yapabiliyorsunuz;
1. ==> siteadi.com etikete link atar
2. ==> siteadi.com/tags/xxx.html etikete link atar
3. ==> siteadi.com/konulinki.html etikete link atar
4. ==> siteadi.com/kategoribölümü.html etikete link atar
Resimler için geliştirilen kısmıda zaten ürün tanıtımında bahsettim.