Adam gibi java tabanlı oyun istiyorsanız yüksek maliyeti gözden çıkarıp özel olarak yazdıracaksınız. Yoksa sağdan soldan konulara kanmayın dolandırırlar..
Arkadas haklı adam gibi oyun kendi isteklerinize göre oyun istiyorsanız sıfır yazdırıcaksınız bununda maliyeti nerden baksan en düşük 30 bin TL ile 40 bin Tl arasında değişiyor. Ayrıca özel istek oyun yazan javacıda cok nadir bulunuyor. neden diye soracak olursanız javacılar artık bıkmıslar doğal olarakta haklılar insanlar öncelikle şunları şunları istiyoruz diye gidiyor insanlara ama sonradan istekleri bitmiyor e şuda olsaydı buda olsaydı derken insana gına getiriyorlar doğal olarak javacılarımızda özel istek yazılımdan uzak duruyor ve ya cok yüksek maliyetlere cıkartıyorlar.
Dolandırılma olayına gelince yaklaşık 45 50 tane insana bu oyunu ve web script leri sattım hiç birinden şikayet almadım 1 kişi haricinde. O şikayet aldıgım kişininde amacı belli yaksit imkanı sundum ve 5 tane online oyunu kampanya fiyatı ile alacaktı ödemesi bitene kadar kendi sunucularımızda çalişacaklardı fakat buna ödemeyi yaptıktan sonra itiraz etti ödeme yapmadan önce bildirmemize ragmen ödeme yaptıktan sonra kabul etmeyince bizde arkadasa son yapacağımız güzelliğide yaptık ve buna ragmen arkadas adımızı kötülemye başlayınca bizde arkadası ağımızdan cıkarttık ve ödeme iade edilmedi. Herhangi bir dolandırıcılıkta zaten bilişim suclarına basvurulunca gereken yapılıyor arkadaslar bazı arkadaslarımız bilinçsiz bir şekilde konusuyorlar aslında cevap vermicektim ama baktım konu uzucak kısaca bir özet geçmek istedim..