Merhabalar, takip edenler playerlar konusundaki çalışmalarımı bileceklerdir .
Bilmeyenler için kısaca
sadece genel çoklu satıştaki Playerlarımı yazarsam
DiziVio Video Player
Reface
RefacePro
ReFaceVip Serisi (5 Farklı player)
( Linklerini koymuyorum googleda zaten aratırsanız bunların linklere ulaşabilirsiniz... Yada r10 aramada.)
Amacım ilk olarak olan genel şeyleri değil olmayan şeyleri vermek, zaten genel satış yaptığım playerlarda hep buna özen gösterdim, hep özel özellikleri barındırdılar. Reface Serisi ilk ve tek facebook video açan video player gibi , DiziVio bir çok özelliği ve performansı ile birlikte Türkiyenin ilk partlı ve reklam özellikli Playeri olması gibi .
Şimdi ise bu konu ile sizin beklentilerinizi almak istiyorum. Video Playerlarla ilgili o kadar yanlış düşünceler var ki bunları da isteklerinizi dinleyerek bence düzeltebiliriz hep beraber .
Sizden ricam bir video playerdan istekleriniz ve net fiyatlarınız, evet net fiyatlar istiyorum herkes bi aralık isteyip piyasayı yoklar ama ben net fiyatlar istiyorum ki yine yanlışlar varsa düzeltelim, umarım bu konu hem bana hemde herkese yararlı olur, Script satışı kategorisinde açtım çünkü istekler dogrultusunda da satış olacak ,bu nedenle en iyi yer burası olarak düşünüyorum ki bi çok script için böyle konular script satışında açıldı çok da yararlı oldu .
Unutmayın video playerlar artık günümüz multimedia sitelerinin odak noktası oldu.
En basit yaklaşımla şunu diyebiliriz ki ziyaretçinin en çok baktığı odaklandığı alan Video Playerdır.
Ben de sizlere umarım net cevaplar verebileceğim, zaten kafamda yine çok ozel ozellikler var ama sizlerin de değişik fikirleri olacağını düşünüyorum.
Ek olarak önereceginiz player için bir de isim önerirsenz begendigim ismi kullanacağım ve isim babasına da ilk lisans benden hediye olacak playerin fiyatı ne olursa olsn hediyem olacak
şimdiden herkese teşekkürler.