Birkaç ay öncesinde BURADA bir proje destek başlatmıştık Akvaryum severler kimler diye.Onlarca yorum geldi Ne kadar destek olan sadece 2-3 kişi (isimleri yazacağım) olsada Sonunda dediğimizi yapıp Yayına soktuk siteyi

*umarım konumuza yazan arkadaşlarımızın yararını göreceğiz ve sitemiz gelirsiz bir HOBİ sitesi olup Türkiye 'de sayılı yerlere gelmek.Yaptık olacak

FORUM AKVARYUM
- AKVARYUM

Sitemizde bazı eksiklikler var.Onlarda giderilecek.Sizler için bir balık - akvaryum platformu kurduk umarım Karşılığını Alırız...

Diğer tanıtım konumuzu incelerseniz fikirler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.Sizlerde şurada eksik var şunu ben yapayım reklamını ben yapayım sitemden link veriyim diyen yardımsever kardeşler burada yazılacak.bu büyük proje için isimleri geçmesi bizler içinde önemli En azından bu projeyi r10 da daha fazla kişinin görmesi için imzanıza bile koymanız bizim için gurur verici !!

Forum kısmımızdan beklenti Yüksek bakalım nerelere gelebileceğiz.üye olur , paylaşım yapar, soru sorar yada soru soranlara cevap verebilirsiniz...

En yakın zamanda balık*akvaryum satışıda yapabileceksiniz.Umarım sevilip sayılan bir site olur.Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz Diğer konumuzda bende destek olabilirim diğer arkadaşlara da duyurulur Nice bol mesajlara diyelim