herşey iyi güzelde bu sistemin admin paneli eski oyunlara göre yazılmıs 99 site admini değil yeni oyunlarda

105 site admini ayrıca hd değerleri yok admin panelde vs vs sevgini haykır bile farklı bir sistemden elde edilmiş yani sıfır yazılım değil admin paneli ise eski oyunlara göre yazılmıs bir admin panel resimdeki oyundada kontrolsuz giriş var

) piyasaya atılan sistem bunlarda bir ton acık var kontrolsuz girişlerle adminlerin nickleriyle bile oyunda giriş var ayrıca 40 kişi sınırı var oyunlarda

) 40 kişi olunca oyun kapanıyor felan filan işte.. Ayrıca web sitede ie6 ie7 giriş sorunları mevcut 250 tl ye hizmet veriyorsun ama biraz kaliteli olsa daha güzel olurdu. öncelikle açıksız oyunları eline geçirerek başlayabilirsin bu işe

millet tanesini 2 bin tl ye 3 bin dolara boşamı satıyor.. oyunları önermiyorum arkadaslar oyunları biliyorum piyasaya verdiğimiz oyunlar bir ton acık var sistemlerde..
admin paneli tamamen bize özel sevgini haykır'ı ben kendim entegre ettim ayrı bir panelden çalışmıyor ve telif hakkıda yoktur r10 da birisi yazıp palaştı:
ayrıca üye girişi yapmadan javaya bağlanamazsınız. ie7 ve firefox da hiçbir problem de vermiyor javada kullanıcı limitide yoktur. Hiç bizimle çalışmadan bukadar rahat nasıl atıp tutuyorsunuz anlamış değilim bu sistemi çıkaranakada 2 ay gecemiz gündümüze karıştı helal olsun iki dk da konuyu baltaladınız yani