İnternette araştırmadığım yer kalmadı. Bunu facebook'un forumlarında da paylaştım çözemedik olayı.
Kesinlikle şifreyle alakalı bir durum değil. Çünkü bunu herkese yapıyor. Ayrıca dosya almadım. Şifremi de her ihtimale karşı değiştirdim.
Yeniden panele girdiğinde ana profili ile değil, yedekokan, sayfa koruyucusu gibi profillerle tekrar gözüküyor.
Uyku uyuyamaz oldum bu yüzden. Fakat şöyle birşey var. Nasıl yapıyor bilmiyorum ama çok şerefsizce bir olay ve ciddi şekilde önlem alınması gerek. Bu sistemle deli paralar kazanılabilir. Gerçekten uzun araştırmalar yapmasam ve üzerine dedektif gibi gitmesem itiraf etmezdi. Çok prof. bir şekilde yalan söylüyor ama bir o kadar da açık kapı bırakıyor.

Açmış olduğu kandırıcı e okul sayfası üzerinden yine kandırmaya yönelik mobese sayfasının reklamını yapıyor.
Bizim sayfamız ise haber sitesinin 70 bin kişilik resmi hayran sayfasıdır. Resimlerde yer almamaktadır.
Mobese sayfasında bir yazılım firmasının olduğunu görünce bu yazılım firması basit bir reklam olayına girmiş diye düşünerek ofisi aradım celalli bir şekilde. Aradığımda şaşırdım çünkü adam büyük bir heyecanla bu kişinin isim soyisim gibi bilgilerini istiyordu benden. Meğersem aylar önce firmanın adı kötüye çıkmasın diye mahkemeye dava açmışlar. Yani bu çocuğun izini sürüp kim olduğunu bulabilirsek bu lamer veya sistemin açıgından faydalanan arkadaşımız duruşmalarda boy gösterecek.
Bu arakadaş iyinet forumunda Reklam vermek için konu açmış. Yetkililere ulaşsam bana ip numarasını verirler mi ?