ozderem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki 3 sorum olacak?
1-Bu embed kodlarıyla yayın yapan yüzlerce site var, bunlar nasıl işliyor ? yasaklanmıyor mu?
2-Özet izleme ise hemen hemen tüm video ve spor kanallarında var, oda mı kesinlikle yasak?
3-Ntv gibi veya Fb tv gibi kanalları eklemek de yasak mı?
---------------------------------------------

1- Tesbit edildikçe zaman içerisinde teker teker yasaklanıyorlar ve ilgilileleri hakkında yasal süreç başlatılıyor.

2-Özet izletmekte yasak şöyle ki maçların özet görüntüleri yapılan ihale snucu milyon dolarlar verilip alındı ve diğer kanallar da parayla alıp yayınlıyor tv.de bu sebeple özellike t.r. ligi özetlerinden uzak durmanı öneriyorum.Diğer yabancı ligleri bilemem ama Türkiye liglerine bulaşma başın ağırmasın

3- O konuda emin değilim yasak olabilir de olmayabilir de.Ama mantık yürüterek bakarsak bence işin resmi prosüdüründe o da yasaktır.Çünkü ntv. gerektiğinde maç yayınlıyor,gerektiğinde lig özetleri vs. bunlara para ödüyor bu yüzden bize yayınlama hakkı tanıyacağını sanmıyorum.

forumda aratırsan bu konuda başına gelen olaylar olan arkadaşların konularını inceleyebilirsin.

Kısacası bu işten uzak durmanı tavsiye ediyorum,3-5 kuruş kazanıcam diye keyfiniz kaçmasın.Ayrıca iş ciddi ,mahkemeler yüksek para cezalarının yanı sıra hapis cezasına kadar verebiliyorlar.
spor sitesi aç,futbolcu sitesi aç başka şeyler aç ama maç izletme,izletme linkleri bulundurma sitende

dost tavsiyesi hocam.