Burda script yazdıranlarda da hata var aslında.. nasıl diiceksiniz.. şimdi önceki sayfalarda filan yazmışlar coder'lardan şölyle dilim yandı böyle dilim yandı die.. sonra anlattıklarına bakın paramı aldı işimi yapmadı özet olarak.....
şimdi biraz düşünürsek siz coder olan bi insanlar çalışmamışsınız! siz dolandırıcıya denk gelmişsiniz.... yani bi marangoz nasıl bi masa siparişi alıp yapıosa ya da ne bilim bi lokantada nasıl yemeğinin siparişini veriosan ve aşçı yapıosa coder olan adamlarında bu insanlardan farkları yoktur... iş gelir - teslim eder - parasını alır ve ömrünün sonuna kadar bi şekilde hayatını idame ettirr....
keşke piyasada coder'ım die dolaşan abuks sabuk 2 tane site editlemekten başka hiç bi şeyden anlamayan insanlar olmasa coder olarak haklırımızdan bahsederken bu şekilde itham edilmesek ve aynı şekilde piyasada "benim acayip çevrem var" falan ; filan gibi hikayelerle coderı canından bezdiren adamlarda olmasada bizimde bu kadar dilimiz yanmasa... ama artı olarak yazılım işinin içine çok fazla girmemiş yada kodlamaya bulaşmamış insanlarda genel sanki yapılan iş basit bir işmiş kanısı var.. yani mantık olarak aradığınız herşey google var zaten mantığı ve çok kötü bi bakış açısı... google neyin ne şekilde olduğu çok önemli değil googlda olması benim yazılımcı olabilmek için okuduğum onca okulu yıllarımı hiç bi şekilde ilgilendirmio ve emeğimin küçümsenmesine sebep olamaz...
neyse bende bu konuda dertli bi insan olarak bi şey söylemek istedim

))