Nankörlük diye buna denilirmiş demek ki.

Her daim MSN'deyim ve sende cep telefonum var değil mi ? Bende sana belirttim ilk defa site satacağım diye. Benim ZamanBilisim panelinde ki mail adresimi verirsem sanal hayatımı senin eline vermiş olurum. Ve ben sana sordum ne bilgilere gerek var diye. Sende şunlar şunlar dedin hepsini verdim. Şimdi dolandırılmış gibi "Çok pişmanım." adında bir başlık açman gerçekten yakıştıramadım.

Ben sana güvendim ilk önce 18USD verdin ondan sonra 7USD verdin karşılıklı güven böyle mi oluyor acaba? Her neyse ZamanBilisim'deki bilgileri mi değiştirmişin, girip işlem yapamıyorum. ZamanBilisim adresini ekleyerek onlarla iletişime geçip yeni hesap açıp ona aktarabilirsin.
destek@zamanbilisim.com Hem bilgileri değiştiriyorsun sonra işlem yapmıyor diyorsun. Ne kadar saçma bir olay değil mi?
Ve şimdi diyeceksin ki neden saçma? Bir gün MSN'den bir soru yazdında cevap mı vermedim? Veya cep no aradında açmadım mı? Anında konu açarak kendi reklamını yapıyorsun çok pişmanım felan. Daha iki gün önce abi çok iyisin, çok yardımcısın diyen kimdi acaba? Her neyse dediğim şeyleri yaparsan kendi hesabına aktırabilirsin. Hadi eyvallah.