Bir arkadaşıma php anlatırken beraber bir oyun scripti kodladık (Amacımız hem satış hemde dersti). Bu sebeple kodlamış bulunduğum oyun scriptimi satışa sunuyorum.

Sistem Özellikleri;
- Genel Site Ayarları
- Seo ayarları (Sistem içerindeki tüm linkleri sitead.com/vereceginizad/oyunadi.vereceginizuzanti şeklinde kontrol. Ayrıca tüm title, keywords ve descriptiona erişim)
- Reklam ayarları (Özellikle adsense için yaratılmış 12 adet reklam alanı)
- Kategori Yönetimi Ekle/Düzenle/Sil (seosunu manuel verebilme imkanı)
- Oyun Yönetimi (Oyun Ekle, sil, düzenle, arama yap) (Oyun linki, title, keywords, description girebilme imkanı)
- Oyun Botlar (5 adet liste başı oyun sitesine yazılmıştır. Ajax kullanılmış olup beklemezsiniz ve dakikalar içinde birçok oyun eklersiniz)
- Yorum yönetimi
- Yönetici yönetimi (Yöneticileri ekleyip silebilirsiniz, isterseniz yönetici alanını kullanamaz.)
- Sistem bakımı (Veritabanı yedekleri alabilir, tabloları optimize edebilirsiniz)

- Etiket sistemi (Admin panelinden aktif pasif edilebilen aktif etiket sistemi)
- Ping sistemi (50 kadar sisteme ping atabilen ping sistemi)
- Güncellemeler (Sistem güncellemelerini tek noktadan tek tuşa basarak kontrol edebilirsiniz)
- Bana mesaj (Anlamlı mantıklı sorunlarınızı bana panelinizden yazarak, mail yoluyla cevap alırsınız.)
- Ajax (Admin panelinin %90ı ajax kullanılarak kodlanmıştır. Ekleme silme düzenleme gibi işlemlerde sayfa yenilenmez, beklemezsiniz)
- Anasayfa, sık kullanınlara ekle, Rss
- Otomatik sitemap oluşturma
- Css ile esnek tasarım
- Etiket sistemin cache sistemi
- Kullanıcıya oyun yok demeyen random
- ajax kullanılarak yapılmış arama
- Spam etkin ise arama ve ref etiketleme
- Kurulum sihirbazı (kurulum dosyası ile scripti kurmak artık daha kolay)

Geri kalan admin paneli özellikleri için için admin paneli demosu isteyebilirsiniz. Siteyi görmek için demoya tıklayabilirsiniz

DEMO

Caps 1
Caps 2
Caps 3
Caps 4
Caps 5

Script bedeli : 50 tl (Tek lisans pazarlıksız)
Ödeme : İşbank havale/eft, Güvenilir paypal, Ayrıca Kredikartı ile tam veya taksitli çekim
Copyright : +25 tl