Merhaba, (Kendisinin ABD telif hakkı ofisi websitesinde bulunabilen metni: Http: Www. Telif hakkı. Gov) dijital Millennium telif hakkı işiyle uyan iddia edilen ihlalin uyarılarına yanıt vermesi için bizim politikamızdır, ve diğer uygulanabilir zihinsel mal yasaları.
Bu olayda, bu, ifade eder ki eğer biz, alırsak, tamamıyla, ihlalden fark et, biz, sorumlu web sitesi yayımcısına uyarının olduğunu ileteceğiz.
Bizle ihlalin bir uyarısını dosyalamak, sen, (Faks veya düzenli posta ile, eposta ile değil) maddelere başlayan yazılı bir iletişimi sağlamalısın, aşağıda belirttin.
Lütfen o işe uygun olarak onu not et, sen, (Fiyatlar ve avukatların ücretlerini kapsamak) zararlar için iddia edilen ihlal ediciye duyarlı olabilirsin, eğer sen maddi şekilde, o seni saptırırsan, senin aslında, yapmadığın zaman bir maddenin olduğu kendisininki.
Bundan dolayı, eğer sen, senin, bizim hizmetimizden taşınmayı rica etmesi için sağın olup olmadığı emin değilsen, biz, senin ilk olarak, bir avukatla temas kurduğunu akla getiririz.
Senin isteğini işleme tabi tutmak için bizim yeteneğimizi hızlandırmak, lütfen httpste bizim internet üzerinde formumuz boyunca bizle ihlalin bir uyarısını dosyalar: Www. Google. Com adsense suppo... Dmca 'complaint.
Bir uyarıyı internet üzerinde teslim etmek, en çabuk tutma ve senin isteğinin işleme tabi tutmasını garanti eder.
Eğer sen, uyarıyı fakslamak veya postaya vermeyi beğenecek idiysen, lütfen (Kısmı kapsamak, sayar) takip eden biçimi kullan :
1.
Kendisinin üzerinde senin, inandığın yeterli ayrıntıda telif haklı işi tanı, ihlal edildi.
Örneğin, "Söz konusu telif haklı iş, httpte gözüken metindir: Www. Yasal. Com, yasal 'pagedir. Html."
2.
Senin, talep ettiğin malzemeyi tanı, ihlal ediyor, telif haklı işin üzerinde, yukarda maddede 1 listeledi.
Sen, kendisi iddialara göre onun URLini sağlayarak malzemeyi ihlal etmeyi içeren her sayfayı tanımalısın.
3.
Senle temas kurmak için Google'ye izin vermek için bilgiyi makulce yeterli sağla (Eposta adresi, tercih edilir).
4. Takip eden ifadeyi kapsa:
"Benim, telif haklı malzemelerden kullanan iyi bir güven inancım var, yukarda tanımladım, iddialara göre ihlal eden webpageste, telif hakkı sahibi tarafından yetki verilmem, onunki
Takip eden ifadeyi kapsa:
5. "Ben, bildiride bilginin, doğru olduğu, yalancı tanıklığın cezasının altında, yemin ederim, ve benim, telif hakkı sahibi olduğum veya iddialara göre ihlal edilen olan özel bir sağın sahibinin şahsında oynamak için yetki veril".
6. Kağıdı işaret et.
7. Takip eden adrese yazılı iletişimi yolla:
Google, AŞ.
Attn:
Yapması için 94043 veya faks dolaylarında 1600 amfitiyatro Parkway dağ görüşünün olduğu AdSense desteği, DMCA şikayetleri:
(650) 618-8507, Attn: AdSense desteği, DMCA şikayetleri
Google Ceviriden bu kadar

)