Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır almak istediğim bir domain var ama bir türlü alamıyorum domain sahibi 1 gün kala domaini uzatıyor tabi bende başka bir zamana erteliyorum. Domainini bitmesine yaklaşık 7 ay gibi baya bir uzun süre var ben bu domaini Backorder ile almaya karar verdim ama işte kafama takılan bazı sorular var ;
1 - Snapnames mi ? name jet mi ?
2 - Snapnames üye olurken kredi kartı bilgileri istiyor sizce bu normal bişeymi güvenlik konusunda bir sorun olurmu?
3 - Backorder'i başlattım parayı yatırdım diyelim domain bende kalmadı para iadesi olacakmı ?
4 - domain bende kaldı domain o gün içersinde benim hesabımda gözükcek ? bu domaini başka bir domain firmasına aynı gün aktarma şansı olurmu ?
5 - Fiyat konusunda 0 - 59 dolar diyor bu parayı backorderi başlattıktan sonramı yoksa domain bende kaldığı günmü hesabımdan çekilcek ?
6 - Fiyat konusunda 0-59 dolar arasında bir fiyatmı yoksa kafasına göremi bir fiyat alacak ?
7 - Backorderi ben domainin bitmesine yaklaşık 7 ay var şimdiden başlatmamın bir avantajı varmıdır sizce ?
Cevaplarsanız sevinirim.İyi günler