mantıklı bir olay... düşünüldüğünde pc başında beklemektense hazır sisteme eklemek akıllıca... bazı sıkıntılar var.
- daha önce tecrübe ettiniz mi? yani kesinlikle işe yaraması lazım. ben backorder yaptığımda bir başkası sizin sistemden önce alırsa güvenilirliği kalmaz. mesela winstonblue bu konuda jet gibi adam, sizin sistem onu geçse yeter.
- ayrıca iki veya daha fazla kişi bir domaine backorder yapmak istediğinde buna izin verilecek mi, yoksa sadece bir kişi backorder yaptığında kapanacak mı? çünkü bir kişilikse sistem, o zaman diğer kişi godady'den veya diğerlerinden backorder yapar.
- domainler hangi firmadan kayıt edilecek?
diğer soruları bilahare sorarım.
daha önce kişisel tecrübelerim mevcut,namejet ve snapnames i geçemiceğimiz açık ancak türkiyedeki 3 yazman ile görüşmeyi planlıyorum nixproxy ile bu konuda iletişim içindeyiz yani natro ve bir kaç büyük şirketin domainlerini alabilicez burda sade türkçe kaliteli domainler demek.1 kişiden fazla backorder yapma konusunda herhangi bir söz söylemek yanlış olur bu konuda şuan için fikir veremiyorum verdiğim zaman arkasında durmak lazım.Umarım hep beraber deniyerek bir yerlere geleceğini düşünüyorum.Domainler nixproxy den kayıt edilecek.
saygılarımla.