Lütfen konuyu iyice okumadan soru sormayalım. Anlaşılır bir şekilde özetleyeceğim.

WordPress Botu Uyumu:
Wordpress genel temaların tamamına uygundur , anca özel bir oyun temanız varsa ufak bir değişiklik gerekebilir botta ona özel bakacağım.

Wordpress Bot Özellikleri:
  1. Kategorinizi Seçersiniz.
  2. Onaylı veya Onaysız Olarak Eklenmesini Seçersiniz.
  3. Oyun Resminin Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
  4. Flash Oyunun Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
  5. Çekilecek Kategori Linkini Girersiniz ve o Sayfada ki Konuları Çeker(Örnek Link: site.com/a-kategorisi.html veya site.com/a-kategorisi-sayfa2.html)
  6. Ve Karşınıza Oyunlar Dökülür. Bu Sayfada ise Sırasıyla; Başlığı Düzeltebilirsiniz , Etiket Girebilirsiniz , Oyunun Kapak Resminin Altında Gözükecek Şekilde Ayarlanmış Açıklama Bölgesi(Oyun Hakkında Kısa Açıklama Yazılır,isteğe bağlı) , Flash Oyunun Altında Ayarlanmış Oyun Oynanışı Hakkında Bilgiler Yazabilirsiniz(isteğe bağlı)
  7. Her Çekilen Oyun Altındaki Kaydet! Butonu Ajax ile Çalışır Basarsanız Ekleme İşlemini Tamamlar.
  8. Tek Tek Eklemek Zor Geldiyse İstediğiniz Düzenlemeleri Yaptıktan Sonra Hepsini Kaydet Butonuna Basarsanız Hepsini Kaydeder.
  9. Daha Önce Aynı Konu Başlığına Sahip Konu Varsa Eklemez.
  10. Demo

Onarcade Botu Uyumu:
Ben v2.2 Sürümünü Kullanarak Botu Yazdım. Diğer Sürümlerde Problem Çıkarmayacağını Düşünüyorum . Güncel Sürüme Yakın Olan Sürümleri Problem Yaratırsa Ücretsiz Uyarlarım.

Onarcade Bot Özellikleri:
  2. Onaylı veya Onaysız Olarak Eklenmesini Seçersiniz.
  3. Oyun Resminin Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
  4. Flash Oyunun Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
  5. Flash Oyunu Konuya Dahil Etme Türünü Seçiyorsunuz(Flash Konuya Dahil mi Olsun , Frame Olarak mı Eklensin)
  6. Çekilecek Kategori Linkini Girersiniz ve o Sayfada ki Konuları Çeker(Örnek Link: site.com/a-kategorisi.html veya site.com/a-kategorisi-sayfa2.html)
  7. Ve Karşınıza Oyunlar Dökülür. Bu Sayfada ise Sırasıyla; Başlığı Düzeltebilirsiniz , Description(Açıklama) Düzeltebilirsiniz , Keywords(Anahtar Kelime) Düzeltebilirsiniz.
  8. Her Çekilen Oyun Altındaki Kaydet! Butonu Ajax ile Çalışır Basarsanız Ekleme İşlemini Tamamlar.
  9. Tek Tek Eklemek Zor Geldiyse İstediğiniz Düzenlemeleri Yaptıktan Sonra Hepsini Kaydet Butonuna Basarsanız Hepsini Kaydeder.
  10. Daha Önce Aynı Konu Başlığına Sahip Konu Varsa Eklemez.
  11. Demo

Nelph Botu Uyumu:
Ben Güncel Sürüm Olan v1.2 Versiyonu İçin Botu Yazdım. v1.1 Problem Olursa Ücretsiz Uyarlarım.

Nelph Bot Özellikleri:
  2. Oyun Resminin Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
  3. Flash Oyunun Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
  4. Flash Oyunu Konuya Dahil Etme Türünü Seçiyorsunuz(Flash Konuya Dahil mi Olsun , Frame Olarak mı Eklensin)
  5. Çekilecek Kategori Linkini Girersiniz ve o Sayfada ki Konuları Çeker(Örnek Link: site.com/a-kategorisi.html veya site.com/a-kategorisi-sayfa2.html)
  6. Ve Karşınıza Oyunlar Dökülür. Bu Sayfada ise Sırasıyla; Başlığı Düzeltebilirsiniz , Description(Açıklama) Düzeltebilirsiniz , Keywords(Anahtar Kelime) Düzeltebilirsiniz.
  7. Her Çekilen Oyun Altındaki Kaydet! Butonu Ajax ile Çalışır Basarsanız Ekleme İşlemini Tamamlar.
  8. Tek Tek Eklemek Zor Geldiyse İstediğiniz Düzenlemeleri Yaptıktan Sonra Hepsini Kaydet Butonuna Basarsanız Hepsini Kaydeder.
  9. Daha Önce Aynı Konu Başlığına Sahip Konu Varsa Eklemez.
  10. Demo

Tek Domain Lisansı: 20 TL.

Çoklu Alımlarda İndirim Olur.

// Wordpress Etiket Özelliği Eklenmiştir.

Güzel bir Onarcade tasarım ihtiyacı duyan arkadaşlar, r10'daki Baltic adlı arkadaşımın tasarımı mevcut. Konusunu buraya ekliyorum dileyenler inceleyebilirler.https://www.r10.net/script-satisi/677...amphtml-2.html