Lütfen konuyu iyice okumadan soru sormayalım. Anlaşılır bir şekilde özetleyeceğim.
WordPress Botu Uyumu:
Wordpress genel temaların tamamına uygundur , anca özel bir oyun temanız varsa ufak bir değişiklik gerekebilir botta ona özel bakacağım.
Wordpress Bot Özellikleri: - Kategorinizi Seçersiniz.
- Onaylı veya Onaysız Olarak Eklenmesini Seçersiniz.
- Oyun Resminin Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
- Flash Oyunun Nerde Olacağını Seçersiniz(Karşıdan mı Alsın , Hosta mı Atsın)
- Çekilecek Kategori Linkini Girersiniz ve o Sayfada ki Konuları Çeker(Örnek Link: site.com/a-kategorisi.html veya site.com/a-kategorisi-sayfa2.html)
- Ve Karşınıza Oyunlar Dökülür. Bu Sayfada ise Sırasıyla; Başlığı Düzeltebilirsiniz , Etiket Girebilirsiniz , Oyunun Kapak Resminin Altında Gözükecek Şekilde Ayarlanmış Açıklama Bölgesi(Oyun Hakkında Kısa Açıklama Yazılır,isteğe bağlı) , Flash Oyunun Altında Ayarlanmış Oyun Oynanışı Hakkında Bilgiler Yazabilirsiniz(isteğe bağlı)
- Her Çekilen Oyun Altındaki Kaydet! Butonu Ajax ile Çalışır Basarsanız Ekleme İşlemini Tamamlar.
- Tek Tek Eklemek Zor Geldiyse İstediğiniz Düzenlemeleri Yaptıktan Sonra Hepsini Kaydet Butonuna Basarsanız Hepsini Kaydeder.
- Daha Önce Aynı Konu Başlığına Sahip Konu Varsa Eklemez.
- Demo
Onarcade Botu Uyumu:
Ben v2.2 Sürümünü Kullanarak Botu Yazdım. Diğer Sürümlerde Problem Çıkarmayacağını Düşünüyorum . Güncel Sürüme Yakın Olan Sürümleri Problem Yaratırsa Ücretsiz Uyarlarım.
Onarcade Bot Özellikleri: - Kategorinizi Seçersiniz.
- Onaylı veya Onaysız Olarak Eklenmesini Seçersiniz.
- Flash Oyunu Konuya Dahil Etme Türünü Seçiyorsunuz(Flash Konuya Dahil mi Olsun , Frame Olarak mı Eklensin)
- Çekilecek Kategori Linkini Girersiniz ve o Sayfada ki Konuları Çeker(Örnek Link: site.com/a-kategorisi.html veya site.com/a-kategorisi-sayfa2.html)
- Ve Karşınıza Oyunlar Dökülür. Bu Sayfada ise Sırasıyla; Başlığı Düzeltebilirsiniz , Description(Açıklama) Düzeltebilirsiniz , Keywords(Anahtar Kelime) Düzeltebilirsiniz.
- Her Çekilen Oyun Altındaki Kaydet! Butonu Ajax ile Çalışır Basarsanız Ekleme İşlemini Tamamlar.
- Tek Tek Eklemek Zor Geldiyse İstediğiniz Düzenlemeleri Yaptıktan Sonra Hepsini Kaydet Butonuna Basarsanız Hepsini Kaydeder.
- Demo
Nelph Botu Uyumu:
Ben Güncel Sürüm Olan v1.2 Versiyonu İçin Botu Yazdım. v1.1 Problem Olursa Ücretsiz Uyarlarım.
Nelph Bot Özellikleri: - Kategorinizi Seçersiniz.
- Flash Oyunu Konuya Dahil Etme Türünü Seçiyorsunuz(Flash Konuya Dahil mi Olsun , Frame Olarak mı Eklensin)
- Ve Karşınıza Oyunlar Dökülür. Bu Sayfada ise Sırasıyla; Başlığı Düzeltebilirsiniz , Description(Açıklama) Düzeltebilirsiniz , Keywords(Anahtar Kelime) Düzeltebilirsiniz.
- Demo
Tek Domain Lisansı: 20 TL.
Çoklu Alımlarda İndirim Olur.
// Wordpress Etiket Özelliği Eklenmiştir. Güzel bir Onarcade tasarım ihtiyacı duyan arkadaşlar, r10'daki Baltic adlı arkadaşımın tasarımı mevcut. Konusunu buraya ekliyorum dileyenler inceleyebilirler.
https://www.r10.net/script-satisi/677...amphtml-2.html