zBam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence tutması zor, çünkü sinemalar.com' da izleyen kişiler yorumlarını yapıyorlar. Ve gerçekten kaliteli, bir kişinin değil yüzlerce izliyicinin yorumlarını okuyabiliyorsunuz.

Ama yinede başarılar.
Öncellikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Sinemalar.com gibi sitelerle, dünyaca ünlü imdb.com gibi sitelerin puanlamaları bile farklıdır fark ettiyseniz. Gerçekten kaliteli bir filmin puanı IMDB'de yüksekken, Sinemalar.Com vb. sitelerde düşüktür. Ya da tam tersi Sinemalar.Com'da yüksek puan alan bir film IMDB'de düşük puan almaktadır. Bazı istisnalar var tabi. Şimdi IMDB nereden çıktı? diyebilirsiniz, şöyle açıklayayım: IMDB filmler konusunda en garanti kaynaktır. Tüm dünyadan oylandığı için de puanları genelde çok doğru düzeydedir. Ancak gerek ingilizce oluşu gerekse de eleştiri ve yorum kısmının üyelere özel ve filmin sayfasından ayrı bir sayfada ve yine ingilizce olarak yapılması ülkemizdeki değerini düşürmektedir.

İşte benim amacım da insanların film izlemeden önce ''Bakalım DC ne yorum yapmış bu film hakkında?'' diyerek benim siteme girecekleri, benim puanıma bakacakları ve hatta kendilerinin puanlama yapabilecekleri ve üye olmadan yorum yazıp bana katılıp katılmadıklarını belirtebilecekleri bir site yapmak.

Tabi ki bunun için belki 3-5 yıl geçmesi gerekir ancak tamamen özgün içerik girerek ve doğru kategorileme yaparak yükselişe geçeceğime inanıyorum.

Yorum için tekrar teşekkürler