domain'e ping attığımda benim IP adresim geliyor, problem çıkar mı çıkmaz mı ağalar?

ben her ihtimale karşı engellemeye çalışacam, sunucu yönetmeyi pek bilmiyorum

benim gibi adamın eline sunucu geçerse böyle olur

şimdi iki ihtimal var
iyimser olanı: adam bi domain almış, site kuracak, şuan müsait değil, domain boş durmasın diye tutmuş rastgele benim siteyi bulup yönlendirmiş (nasıl bulacaksa, site açılalı 3 ay oldu)
kötümser olanı: yakın çevreden biri, bana gıcık kaptı, host'u almanyadan aldığıma bakıp, gitti
www.*****-bilmemne.de şeklinde domain aldı, sonra da benim siteye yönlendirip ceza almamı ve yolundan çekilmemi istiyor, belki bunu diğer rakiplerine de yapmıştır, ve hepimizi şikayet edecek google'a belki de
şimdi ne yapacağıma karar verirken, başa dönersek, siteyi kurduğumda şans faktörünü hesap dışı bırakabilmek için çok çalıştığımı hatırlayıp bu olaya engel olacam, belki adam benim için faydalı olacak ama 3 kuruşluk menfaat için(benim hesaplarım dışında olan bir gelişme) emeklerimi riske atamam.
webmin panel kullanıyorum, inş. bi yolunu bulur engellerim
fikirleriniz için teşekkür ederim. büyük ihtimalle bi zararı olmayacaktı ama yeteri kadar risk aldım borca girdim, eğer önümüzdeki 2 ay adsense'den para gelmezse bittik demektir