Üst üste mesaj yollama banlanırsın!!!
Uzun süre boşluk olursa ard arda mesaj flood olmaz diye biliyorum. Konuyu güncel tutmak için uzun süre kimse yazmazsa üst üste gönderebiliriz diye biliyorum ama yanlış biliyorsam özür dilerim
eğer yazılar tamamı ile sana ait ise, basit bile olsa sen bir tema yap ve onu kullan yada birilerine yaptır. Güzel site bu iş tutar yani.
Yazıların tamamı bana ait. Bi yazıyı yazmak yaklaşık olarak 2 saatimi alıyor. İzlediğim filmler üzerine yazıyorum.
Şimdi bu temayı İE'ye uyumlu hale getirmeye çalışıyorum. Çünkü aynı temayı İE'de sorunsuz kullananlar var. Örnek olarak magturka adlı üyenin sitesi;
http://www.magturka.com bu tema benimkiyle aynı ama o sorunsuz çalışıyor IE'de. Yani tema çok iyi bir tema aslında ama benim indirdiğim Türkçe versiyonu bozuk çıktı malesef
Şimdi kurtarma operasyonlarım devam ediyor

Umarım altından kalkabilirim
Teşekkürler değerli yorumunuz için
-------------
Ekleme: Şimdi IE sorununu kafayı yiyerek de olsa hallettim

Sorun temadaki ''home.php ve sidebar.php'' dosyalarından birinden kaynaklanıyormuş. İkisini de orijinaliyle değiştirince düzeldi. Ancak bu sefer de Türkçe karakter sorunu çıktı. Onu bir türlü düzeltemedim. Dosyayı indirip, özelliklerinden ''UTF-8'' olarak kaydedip tekrar gönderdim sunucuya fakat bu sefer de yine IE'de saçmaladı site

Kafayı yedim vallahi! En son çare olarak da Türkçe karakterlerin html kod karşılıklarını yazdım tek tek düzeldi. İnşallah bu sorun yaratmaz Google için.
Örnek olarak şöyle yaptım;
(devamını oku) --->
(devam&# 305;n& #305; oku)
Bu google için sorun yaratır mı?