Şuana kadar bu sistemi alıpta toplam 10 saatin üzerinde kesinti yaşayan olmamıştır. %100 youtube videolarını oynatır, youtube müziklerini çalar.
1 Siteye kurulum lisansı : 20 TL
1 den sonra alınacak her lisansın adedi : 10 TL
Sistemin Amacı : Video kodunu sitenize eklediğinizde izlemek isteyen kişinin bilgisayarında youtube kapalıysa ziyaretçiler izleyemiyor
du. Artık ziyaretçilerin bilgisayarında youtube kapalı bile olsa kesinlikle youtube açık olanla aynı hızda youtube videolarını izleyebiliyorlar.
Sistemin Çalışma Şekli : Tamamen otomatik bir sistem içerisinde yürüyor. 3 proxy grubu kuruludur. verdiğim php dosyasının içinde proxy=1; yazan yere bir sorun yaşarsanız 2 yazınız. bu grup biraz yavaştır ama kesintisiz çalışır. eğer oraya 3 yazarsanız burasıda başka bir proxy grubudur(buda kesintisiz çalışır).
Demo :
http://www.webscripti.com/demo/youtu...xy/oynatma.php
Sadece çalıştığını göstermek amaçlıdır. Videolarınızı kendi playerınızda oynatabilirsiniz, isterseniz ben bu şekilde player kurarım.
Not : Bu yazılım Youtube Videolarını ve Mp3'leri Dinletmek içindir. Kesinlikle Bw harcamaz.
Tüm scriptlere entegresini ücretsiz yapıyorum.
Msn & Mail :
destek@webscripti.com
Şuana kadar 46 siteye youtube proxy hizmeti verilmiştir. Verilen sitelerin listesi :
http://www.webscripti.com/incele.php?incele=10
Eğer videonun youtube da hd kalitesi varsa sitenizde hd kalitesinde oynar(%70 videoların hd kalitesi youtubeda mevcut)
1 adet alındı.Çok ilgili bir arkadaş.çok teşekkür ediyorum kendisine
bir adet alınmıştır çok hızlı çalışıyor şuan teşekkür ediyorum hocam yardımlarından dolayı.
1 Adet alındı. 5 saniye sürdü kurması. teşekkür ederim birand ilgi ve alakan için. hayırlı satışlar.
Arkadaşlar kesinlikle herkese tavsiye ederim arkadaş gerçekten güvenilir ve işini iyi yapan birisidir her konuda sağolsun yardımcı oldu sitemde mp3 ler çalmıyordu
www.mp3vadisi.com sayesinde çalıştılar Allah razı olsun
bir adet alındı. şu anda videolar çalışıyor.
biraz daha iyileştirme yapılacak sanırım. ama şu haliyle bile yeterli
teşekkürler
1 site için aldım, şu an videolar çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor arkadaşa teşekkür ederim.
Sağolasın sitem için aldım sorunsuz çalışmakta iyileştirmelerde yapılırsa çok güzel olacak Kolay gelsin.
Bir Adet alınmıştır.Teşekkürler.
1 adet alınmıştır çatır çatır çalışmakta
1 adet alınmıştır geyet iyi çalışmakta
1 adet alındı.anında kurulum.güzel ve kaliteli hizmet.teşekkürler.
1 adet alındı. Teşekkür ederim.
1 adet prokxi alınmıştır şu an gayet iyi gidiyor teşekkürler
2 adet alındı, teşekürler
2 adet aldım. Samimiyetini sevdim...
1 adet alınmıştır. Elinize Sağlık.
1 adet alınmıştır.
Elinize Sağlık
1 adet alınmıştır . harikasın sen ya : )
1 Adet Proxy Alınmıştır.
İlgili, Hızlı ve Sorunsuz bir Alışveriş Oldu.
1 sitem için aldım gerçekten proxy sistemi harika tavsiye ederim
1 site proxy sistemi için anlaşıldı, eft yapıldı kurulum bekleniyor
1 adet lisans alınmıştır. tavsiye ederim.
1 adet lisans alinmistir, hizli kurulum icin tesekkürler
1 adet lisans alındı, teşekkürler.
Hızlı kurulum için teşekkür ederim. Sorunsuz çalışıyor..
alındı çalışıyor, teşekkürler
bir adet lisans alındı sorunsuz ve hızlı kurulum tşkler...
1 adet proxy lisansı alındı. başarılı şekilde çalışmıştır. kendisine teşekkür ederim.
Bende aldım

yardımları için teşekkur ederim.
Kolay gelsin hayırlı satışlar.
1 adet alındı. Birand İlgine çok teşekkür ederim.
Diğer Scriptlerim :
1-)
Arkadaşlık scripti
2-)
Mafya online oyun scripti
3-)
Firma rehberi scripti
4-)
İzdivaç scripti
5-)
Video scripti
6-)