CLoniSt_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Profesyonel işler yapıyorsunuz (Yallah Tazyik!) diye kodlar koyuyorsunuz sitenize, bu kod yapısındaki kelimenizi ne sitenize, nede size yakıştırabildim.
Görüşünüze saygı duyuyorum ama bu siteyi açarken ben kesinlikle çok ciddi bir görünüm olsun profesyonel bir site olsun diye bir düşünce ile açmadım. Sanırım siz bu site ilk açıldığı zaman görmediniz tek bir sayfadan ibaret ve tamamen espri dolu bir siteydi. Pinglet! in tek bir amacı var o da düzgün bir şekilde siteleri pingletmek. İlk açıldığında hiç bir bilgi yoktu. Site düşünmediğim kadar çok ilgi görünce de bazı bilgilendirici sayfalar ekledim ama site hala o ilk açıldığı günkü kadar espri ve şaka dolu bir site. Mesela boş sorgu gönderildiği zaman Küçük Emrah'ın resmi çıkıyor şifre yenileme mailinde gelen yazılar ve daha bir dolu içerik..

Pinglet benim için bir kaçış ve rahatlama noktası oldu. Gereksiz ciddiyetten uzak rahatça kodlayabildiğim , samimi bir site.

Yorumun için teşekkür ediyorum ama Pinglet neyse o. Ne şimdi ne de daha sonra değişmeyecek , tek bir amacı var o da en kaliteli şekilde site pingletmek. İşini yerine getirdiği sürece de bu havaii havasından ödün vermeyecek.