Merhaba arkadaşlar başlığı yanlış duymadınız lise diploması ile istediğiniz bölümü okuma imkanınız var. Bir çoğunuz belki biliyordur bir çoğunuzda belki bilmiyordur genede inceleyin derim geleceğiniz için önemli bir konu.

Türkiye’de gün geçtikçe ÖSS sınavını kazanmak ve istediğiniz üniversite ve bölüme yerleştirilmek imkanı zorlaşmaktadır. Bu nedenle sağladığı avantajlardan dolayı yurt dışında ve özellikle Bulgaristan Üniversiteleri’nde yüksek eğitim görmek istiyenlerin sayısı son yıllarda artmıştır. Tek şart eğitim düzeyinizi belgeleyen bir lise diploması ve lisede görmüş olduğunuz ders notlarına bakılarak istediğiniz ve hayalini kurduğunuz bölümde okuyabilme şansına sahipsiniz. Başka şartlar ve formaliteler yoktur.

12bin Turk öğnreci şuanda bulgaristanda eğitim görmektedir. Merak ettiğniz bilgi almak istediğniz konular için çekinmeden buradan veya sitede iletişim yerinden irtibata geçebilir sorabilirsniz.

Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı Burdan İnceliyebilirsiniz.
Fikret@Avrupaedu.com msn adresini ekleyip istediginizi sorabilirsiniz.

NOT: Şuanda Bursa - istanbul - Ankara ve bir çok ilde şubelermiz vardır. Bayiilik verimleri devam etmektedir. Sizde bu sayede para kazanabilir internet ve çevreniz sayenizde geçiminizi sağlıyabilirsiniz. İlgilenen arkadaslara şimdiden tskler...