ilk öncelikle şunu söylemeliyimki.. bu sisteme kayıt olan kullanıcılar bayi olarak satış yapacaklar.. yani benim sitemde ürün 50 tl ise onunkindede 50 tl olarka gozukecek.. birde şöyle birşey var , ben bunu herkese vermeyi dusunuyorum fakat herkese verirsem bu kodu herkes bayi gibi gozukecek sistemde...
zaten bu projeyi dahaa geliştireceğim şuanda sadece bu sistemin işimize yarayıp yaramayacağını düşünüyorum.. ben istiyorumki herkezin bu konudaki görüşlerini alayım, yorumlara göre davranırım ama okuyan kimseninde umrunda değilmiş gibi gözüküyor..
Tek üzüldüğüm nokta ise şu ; benim konuma yorum yapılmaması değil, sağda solda dolaşırken gördüğüm bazı konular var, niçin türkiyede çok fazla forum var neden türkiyenin dünyaca ünlü sitesi yok gibi.. insanlarımıza buna bile yorum yapmaya tenezzül etmiyorlar.. ben isterdimki başkaları bana yardımcı olabilseydi keşke..
bu arada yorumun içinde teşekkür ederim, birkaç arakdaş sistemi olabildiğince genişletmeyi düşünüyoruz, farklı fikir yada düşüncesi olanlarında düşüncelerinize saygım var arkadaşlar.. aklınızdaki dünyanın en aptalca fikri olsa dahi söyleyin güzel bir çorba yapmaya çalışalım..