1 ay önce ornek2.com gibilerinden almanca bir domain almıstım. Sitede 15 gündür hit geliyordu. Günlük hit 100 kişiyi geçmedi bile. Ornek.de diye site ismini tescillemiş daha önceden. Görünüşü farlı sitelerin. Siteyi kesinlikle taklit etmeye calısmadım sadece tescilli olan ornek kelimeleri sitemde ve meta tagımda geciyor. Benden avukatı aracılıgıyla mail gönderdiler.Onları isimlerini kullanarak zarara ugrattıgımı bu yuzden 2000euro ödememi söylüyorlar. Ayrıca bir de bir kagıt imzalamamı istiyorlar. Ben böyle bir şeyin suç oldugunu bilmiyordum bile. Türkiyede bir sürü böyle site bulunmakta. Ben onlardan maili alınca domini sildim. Bu işleri para için yapmıyorum. Bos zamanlarımda ugrasmak için yapıyorum. Zaten dogru düzgün para kazandıgımda yok. Bu sartları kabul etmezsem beni mahkemeye vereceklerini söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Bir de çok acil bilişim avukatı arıyorum. Danışma ücreti vererek danışmak istiyorum. 2 gündür dogru düzgün uyku uyuyamıyorum. Ben üniversite ögrencisiyim. O parayı ödiyecek gücüm yok zaten. Zaten su işten Allah'ın izniyle bir kurtuluyum site filan bi daha kurmuyacagım.