Konu 01.06.2010 tarihinde açılmış olup Mart 2022 itibari ile tekrar aktif edilerek güncellenmiştir.

Shopplus, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve 4691 Sayılı kanun kapsamında
Teknopark'ta “Yazılım Ar-Ge” faaliyeti ile geliştirilmiş ve 16 yıldır sürekli geliştirmesi devam eden, 14 yıldır ticari olarak satışı yapılan Türk Patent Enstitüsü 2014/04782 nolu tescil numarası ile tescilli markadır.

Shopplus Ömür Boyu Lisanslı e-Ticaret Yazılımı

+Ürün/Stok/Gtin barkod bazlı varyasyon sistemi (Sınırsız)
+ Gelişmiş Hediye Çeki
+ Promosyon Kodu
+ SMS Bildirim Entegrasyonları
-> Netgsm, Mutlucell
+OTP Giriş Desteği (One Time Password, Tek Kullanımlık Şifre) ( * Opsiyonel) (*Sadece Shopplus'ta..)
+Entegre Barkodlu Mağaza/Kasa Satış Modülü ( * Opsiyonel) (*Sadece Shopplus'ta..)
+B2B Modelde geçerli Gelişmiş Cari Hareket Yönetimi (*Sadece Shopplus'ta..)
+B2B Modelde geçerli Gelişmiş Muhasebe Yönetimi (*Sadece Shopplus'ta..)
+B2B Modelde geçerli Cüzdan Özelliği (*Sadece Shopplus'ta..)
+B2B Modelde geçerli bayiler arası hesaptan hesaba Kredi/Cüzdan transfer Özelliği (*Sadece Shopplus'ta..)

+ Cimri XML Entegrasyonu
+ ePttAvm XML Entegrasyonu
+ Çiçek Sepeti XML Entegrasyonu
+ Trendyol Sipariş Entegrasyonu
+ n11 XML Ürün Entegrasyonu
+ Ticket Destek Modülü
+ 21 Banka Sanal Pos & 3D Secure Pos Altyapısı
Akbank, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti BBVA, QNB Finansbank, Halkbank,
T.C. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank, TEB, Kuveyttürk, Albaraka, Şekerbank,
ING Bank, Aktif Bank, Anadolubank, Türkiye Finans, Alternatif Bank, Odeabank
Alternatif Ödeme Kuruluşu Sanal Poslar
İyzico, Paytr, iPara, Mobil Şube, Paypal
Google Merchant XML Entegrasyonu
XML Tedarikçi Entegrasyonu ( * Opsiyonel)

StockMount Pazaryeri Entegrasyonu
E-Fatura & E-Arşiv Entegrasyonu ( * Opsiyonel)
ERP/CRM Entegrasyonu ( * Opsiyonel )
Özel Tasarım Entegrasyonu ( * Opsiyonel )

(* Opsiyonel yazan özellikler modüler olarak ayrıca satın alınabilecek özelliklerdir. )

* Hosting & SSL sertifikası hizmeti Shopplus tarafından verilmekte olup dış sunucuya kurulum yapılmamaktadır. Shopplus sunucuları 16 yıldır Netinternet Veri Merkezinde barınmaktadır. Hizmet verdiğimiz ilk günden beri sunucu uptime %100 dür. Kullanılan sunucu kabineti, ana IP omurgası 16 yıldır hiç değişmemiştir.
* Lite, Artısan, Pro, Ultra e-Ticaret paketlerinde ve B2B ve C2C modelde Yazılım lisanslama modeli LIFE TIME olup (Ömür Boyu Lisans), yazılım dosyaları teslim edilmemekte ve FTP erişimi verilmemektedir.
* Lite, Artısan, Pro, Ultra e-Ticaret paketlerinde ve B2B ve C2C modelde istediğiniz zaman dondurup istediğiniz zaman yeniden yayına alabileceğiniz bir lisans sitemi sunar.Hiçbir durumda ücret ödemezsiniz.
Bknz. Sık Sorulan Sorular: https://www.eticaretsistemi.com.tr/sss
İnceleyin : https://www.shopplus.com.tr

www.shopplus.com.tr

** Yönetim Paneli kullanıcısı kişiye özel oluşturulmakta olup, Yönetim Paneli bilgileri için www.shopplus.com.tr adresi üzerinden demo formunu doldurarak kullanıcı oluşturmanız yeterlidir.
** Yönetim Paneli demo olduğundan demo teşhir sitesini yapılan değişiklikler (ürün ekleme, silme, sipariş izleme, entegrasyon ayarları vb..) etkilememektedir.

SATIN ALMAK VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN..

01.06.2010 tarihinde açılan şu anda bulunduğunuz konuda hizmet ve lisans alımı yapan bazı kullanıcı yorumları:

Olcayy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet alınmıştır. Yarın kurulumu yapılıcak. Ayrıca arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum telefonla arayıp scriptin bütün özelliklerini detaylarını bir bir anlattı gerçekten çok ilgili birisi.
hdtaskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet alınmıştır.
Onur Bey'e ilgisinden ötürü çok teşekkürler..
Olcayy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satıpta sonradan desteğini esirgemeyen sizin kadar alakalı saygılı bir insan görmedim bu forumda. Gerçekten tebrik ederim sizi
GKnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script harika, yorumlarda öyle hayırlı satışlar.
dcpromo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı ve güvenilir arkadaş . Her şey için Teşekkür ediyorum kendisine.
Blue_mist34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet satın aldım sorunsuz anında kurulum yaptı. ayrıca oldukça ilgili ve tecrübeli teşekkür ediyorum kendisine
xelyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alınmıştır.aldığım üründen ve teknik destekten çok memnun kaldım
xelyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scripti aldım ve kullanmaya başladım.gayet açık net bir panel var ve hersey anlaşılır sade sekilde oluşturuluyor.sitenin görüntüsüde aynı şekilde cok anlaşılır ve müşterilerin kolay alışveriş yapacağı sekilde düşünülmüş.karmaşık üyelik işlemleri yok. gereksiz ayrıntılar yok.satış sonra cok ayrıntılı bilgi aldım ve almaya devam ediyorum.teknik destek konusudan mükemmel bir geri dönüş var.çok memnun kaldım.
adreni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet lisans aldım arkadaşa sonsuz teşekkür ediyorum herşeyi ayrıntısıyla gerek nette gerekse telefonla söyledi, script dışında bir çok konuda yardımcı oldu. İhtiyacı olan arkadaşlar düşünmeden alsın bence zaten bu fiyata e-ticaret scripti bedava
minoxidil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki adet satın alınmıştır. Onur Bey e ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. defalarca arayarak benden fazla uğraştı sitemi açmak için. teşekkürler ilgili satıcı
Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende beğendim aldım dursun gerçekten güzel script. Ayrıca mükemmel destek. Böyle hizmet veren kaç kişi var bilmiyorum
adreni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fazlasıyla memnun kaldığımdan 2 lisans daha aldım teşekkür ederim
Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet lisans aldık.
Onur Bey'in ilgisi ve alakası apayrı. Her soruma en ince ayrıntısına kadar cevap veriyor. Scriptin kurulumuna kadar yapıp anahtar teslim yapıyor size resmen.
Çok teşekkür eder, hayırlı satışlar dilerim.
KATILSANA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla uzunca süren bir telefon görüşmesinden sonra bir adet script siparişi verdim kendisine. Hem ilgili, hem de hizmet verdiği alanda bilgili bir arkadaşımız.
MrCaLamity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet Lisans alınmıştır. Gerçekten çok ilgili bir arkadaş, tekrar teşşekkürlerimi sunuyorum... iyi satıışşlar...
NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar onur beyden e-ticaret yazılımını aldım kendilerinden bir menü stili için ricada bulundum 2 hafta içinde yeni menü cıkardı inanın böyle ilgili alakalı birini ilk defa görüyorum şu satış aleminde kendilerini ve ürünlerini tebrik ediyorum

saygılar.
E2servers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet daha alındı. Hızlı kurulum hızlı düzenleme. Onur Bey çok teşekkür ederim.

Kolay gelsin
sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet satın alındı. Arkadaş gece gündüz demeden telefonla destek veriyor.
15000, 20000 ve daha yukarısı fiyatlı yazılımlarda bile bu desteği göremezsiniz.

Kendisine teşekkür ediyorum. Bir kaç tane daha almayı düşünüyorum ileriki zamanlarda.