Tema ismi: KuazaNews 3.0 VIDEO versiyonu
DEMO: http://video.videolin.com/ Fiyat: 70 euro / 140 TL.
Destek: 1 ay ucretsiz / Destek forumu sinirsiz.
(forum yakinda) Kullanim alani: Video ve film v.s
Alt Yapi: Wordpress
W3C: HTML 4.01 valid
(sifir hata) - Css 2.1 Valid
(sifir hata) Tarayici destegi: ie6 dagil diger yeni surumler + diger butun tarayicilar.
Widget ve bilesen destegi vardir. Tema hakkinda genel kullanim ozellikleri: - Profesyonel file cache sistemi (eklenti degildir)
- Full Otomatik cache sistemi: Video eklediginizde, duzenlediginizde, sildiginizde otomatik cache dosyalari silinir ve siteniz guncel kalir.
- Profesyonel tasarim ve hatasiz kodlama
- Full admin kontrol sistemi, kolay ve basit.
- Sitenin genel arkaplan resminin adminden degistirebilme.
- Site uzerindeki butun kategori alanlari, sayilari adminden kolayca basitce ayarlabilir
- Site uzerindeki butun reklam alanlari zahmetsizce adminden duzenlenebilir.
- Yorum sistemi tamamen yenilenmis ve ayri sayfaya alinmistir, seoya uygun sekilde de linklendirilmistir.
- sag tarafta, video ustunde altinda ayri olarak reklam ve widget, bilesen destegi.
- sayfa kisminda, ustte ve altta ayri olarak bilesen desegi.
- Logo ve sloganlarin admin sayfasindan ayar kismindan duzenlenebilmesi.
- Admin panelde detayli siteyi kontrol edebileceginiz ayar sayfasi.
- Temanin dil dosyasi ayridir, kolayca farkli dillere cevirebilirsiniz. Yakinda ingilizce ve fransizca versiyonlarini cikartacagim..
- TEma linkleri ve resimleri, title ve alt taglari optimize edilmistir, eksiksiz..
- Sistem dosyalari ve tema dosyalari sorunsuz hatasiz kodlama icin duzenlenmis optimize edilmistir..
- v.s v.s bu uzar gider boyle... Ornek admin ve site resimleri ekliyorum..
ornek ana sayfa resmi: arkaplan resmi adminden degistirilebilmektedir..
Ornek video izleme sayfasi: http://video.videolin.com/?p=17
Fazla detaya girmiyorum demo siteyi gezebilirsiniz..
15 tane video botuda mevcuttur ancak 28 dolardir, ben satmiyorum orjinal sitedeki fiyattan benden alabilirsiniz, ben bot yazari arkadasa pp ile yatiriyorum satilanlarin ucretini..
baska biseyler daha yazacaktimda unuttum, hatirlayinca yazarim artik
Normal versiyon konusu