DeepZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zaman içinde kalitewebs ile çalışmaya başladım. İlk başta standart bir kullanım için ufak bir paket almışken 2 hafta içerisinde Savaş Bey'in önerileri ve yardımseverliği sayesinde daha büyük paketler kullanmaya başladım. İşini severek yapan bir firma. ellerinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sunucularında şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Sitelerin gayet hızlı bir şekilde açılıyor. Düşünenler için kalitewebsi öneririm
PiSLiCk_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili savaş bey öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum. Diğer yorumlarımdada söylemiştim gerçekten benim gözümde parmakla gösterilecek firmalar arasında yer alıyorsunuz. desteğiniz & müşteriyle ilgilenmeniz vs herşey çok güzel.sizin gibi saygılı işini iyi yapan müşterisinin her dediğine koşturan firma sahipleri bu zamanda zor bulunur hale geldi.
2.5 yıldır ayakta durmanızında neden olduğu belli oluyor zaten. bundan sonra çoook uzun zamanlar daha ayakta kalırsınız. tekrardan tebrik ederim

Furkan_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkese öneririm her sorun olduğunda hemen yardımcı oluyorlar domain de sorun olmuştu anında sorunu çözdüler destek tam ellerinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.Reseller kullanıyorum Sunucularında şuana kadar bende hiç sorun yaşamadım. Sitem gayet hızlı bir şekilde açılıyor. savaş beyi tebrik ediyorum

emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten güvenilir ve işini bilen sayılı kişilerden.. resellerim var burada kampanya ile 1 yıllık almıstım tesekkurler.
Hepinize Teşekkür Ediyorum. elimizden Geldiğince Kalitewebs.com adına yakışır Kalitede hizmet sağlamaya Çalışıyoruz.. 2,5 Yıl öncede Vardık. İleridede olacağız.. Aynı Kaliteyle..