dostum çok doğru söylüyorsun AMA ben şimdi daha yazdırdığım scriptin 1 sayfasını değiştirmek istiyorum ama eski alıştığım coderleirn işi girmesi ile zorlaştı.. bende sonra çare buradan arayayım dedim ama herkes ayrı bir türlü söylüyor.. konuyu açan arkadaş ilede irtibata geçtim ne olur biter bilmiyorum ama ŞU VAR ;
elimde sript oldukça başarılı bir script ve ben şahsi isteğim nedeni ile değiştirtiyorum.. VE sıfırdan tanıdığım kişiler jquery ile yazdılar ve kolayda birşey değil yazdıkları, sadece değiştirmek istediğim alan ile 1 hafta uğraştılar, benim hitap ettiğim alanda hem görsellik olsun hemde sistem bakımından olsun eşi yok ama ben diğer sitemle aynı olmasın diye değiştirmek istiyorum.. sitelerimi kopyala yapıştır yapacam..
korkuyorum ben şahsen ve daha öncede hiç kimseyle bir sözleşme imzalayarak çalışmadım. lütfen şu herkesin bahsettiği sözleşme nasıl olur nasıl yapılır açıklayında hem ben hemde diğer arkadaşlar bilsin ve ne benim scriptim başkasına satılsın nede başkasınınki satılsın, hep coderleri savunmuşsunuz haklısınız ama ben şahsen korkuyorum sitemin şifresini verdikten sonra kopyala yapıştır yapıp sonra satacağına..
RİCAM ŞU : SÖZLEŞME YAPIN DİYEN ARKADAŞLAR BU SÖZLEŞMENİN NASIL YAPILDIĞINI FİLAN AÇIKLASIN.. NETTE SAĞLAM BİLGİ BULAMIYORUM BU İŞİ SIK SIK YAPAN ARAKDAŞLAR EN DOĞRUSUNU BİLİR... |