trktun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar bütçeniz varsa iyi bir reklam uzmanı tutmanızı öneririm. Habertürk, internethaber gibi sitelere reklam vermek kolay değildir. bende o siteleri öneririm ayrıca forum.donanımhaberin katagori bazlı reklam düşünülebilir. Orda geri dönüş yüksek olcaktır.

Merak için sölüyorum sitenizin adı nedir?

Habertürk ve internethaberin istediği reklam fiyatlarını bana pm atarmısın...
internethaber ile maalesef görüşmedik. Habertürk ile anlaştık.
donanimhaber ile ise bahsettiğiniz gibi kategori bazlı düşünüyoruz.
Fiyat sormuşsunuz. Söyleyeyim hemen:
Habertürk haber içi sağ kısım kule reklam günlük 2.350 TL
Uzun vadeli anlaşmalarda indirimleri oldukça iyi oranda.
Haber7.com haber içi sol reklam (resmin altı) haftalık 5.500 TL.
Henüz tam bir görüşme yapamadık.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir reklam bütçeniz varsa bir reklam ajansı ile anlaşın. Onlar sizin için gerekli planlamaları yapar. Yoksa kendi kendinize reklam vererek reklam değil tecrübe satın almış olursunuz.

Şu sorduğunuz soru bile biraz hedefsiz bir durumda olduğunuzu gösteriyor. Reklam vereceğiniz site satacağınız ürünle doğru orantılıdır. Eğer hepsi burada gibi genel bir sanal mağaza açacaksanız fiyat rekabeti gücünüz varsa ucuzu veya akakce gibi fiyat karşılaştırma sitelerini kullanabilirsiniz. Yoksa kurumsal kimliğinizi marka ve domain bilinirliğinizi yükseltmek için genel bir konsept oluşturmaya çaba harcayabilirsiniz.

Eğer bütçe sıkıntınız yoksa bu işin online kısmını bilen bir ajans ile çalışmanız bütçenizi daha verimli kullanmanızı sağlayacaktır.
Hedefsiz demişsiniz ama ben bu konuyu eleştiri için değil, yol gösterilmesi için açtım. Bizde reklam vereceğimiz sitelerin dağıtacağımız ürünlerle aynı doğrultuda olmasını istediğimizden gelip burada konu açtık. Ayrıca nasihatınız için sağolun ama zaten bir reklam firması ile anlaşmamız var. Ha sadece "bırakın o zaman onlar halletsin" demekde olmuyor.

İşte bu. Akakçe ve ucuzu yu tamamen unutmuştuk. Sizden istediğimiz bu şekilde bu kitlelere hitap eden internet sitelerinin adresleri idi.
Hemen irtibata geçeceğim. Çok teşekkür ederim.

Farklı sistemler ile ilgili bilgisi olan veya bu tarz kitlelere sahip ziyaretçisi bulunan site sahipleri ilede görüşebiliriz.