ClubArkadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseyi kışkırttığım yok, ben belirttiğim siteden mi esinlendin diye sordum sadece ? Ayrıca bu yaptığın yorum sonrasında esinlenmeninde ötesine gittiğini farkettim.

Belirttiğim site ile senin belirttiğin sitenin video izleme sayfaları arasında ne kadar büyük benzerlik var değil mi ?

Aldığın tek bir resimden bahsetmişsin, 1 - 2 - 3 - 4...

Madem emek harcayıp script yapıyorsun, bir kaç saatini daha ayır da tamamen orjinal birşey olsun.

Hayırlı satışlar.
kışkırtmak maksatında söylediğim o değil yani peki şöyle söyliyim izleme sayfasından bahsediyorsun 100 kere 1000 kere gördüm o tasarımı video sitelerinde söylediğim gibi video sitelerin şablonları belirlidir yani 5 kere denedim benzer videoları videonun altına aldım açıklmayı aldım vs. herşeyi denedim en son bunu çizdim uyguladım güzel oldu yani sitenin genel tasarımı yaparken hiç bir şekilde senin siteye girip bakmadım sadece en son resimler ve konusunda baktım oda genel tema beyaz olduğu için uyumlu bi resim bakmıştım o yüzden aldm değiştiriyorum resimleri ve renkleri [ Ayrıca sende biliyorsun izleme sayfasının tasarımını sen bulmadın sen scripti çıkarmadan öncede öyle tasarımalr 5000 kere verildi maksat özellik ve değişiklik aklıma 2 şekil geldi [ Ana sayfa sağ sol kategori ora video ] [ izleme sayfası sol video sağ reklam video altı açıklama vs. ]
yada
[Anasayfa sola dayalı video sayfalama sağ kategori ] [izleme sayfası sol video sağ açıklama vs. benzer videolar ] uzatmak istemiyorum anlamışsındır ne demek istediğimi resim konusunda zaten değişiklik olacaktı sadece öyle kaldı yarın bakabilrsin..!