Olayı çözmüşsün ama eksik çözmüşsün hocam. Şöyle ki;
Sen "köfte tarifi" kelime grubunu tam seçeneğini işaretlemeden bakmışsın.
Yani senin 110k aramanın içinde;
içli köfte tarifi,
güzel köfte tarifi,
benim köfte tarifim,
...
vs.
gibi kelime gruplarıda yer alıyor. Orada tam seçeneğini seçersen aylık arama hacminin 9.900 olduğunu görürsün.
( Bunları yanlış domain alma diye söylüyorum. Aksi halde ilk sıraya geldiğinde bana neden bu kadar hit gelmiyor dersin. )
Konuyu daha iyi anlamanız için bir örnekte ben vereyim. Mesela bir adam gömlek almak istiyor. Google'da sadece "gömlek" diye arama yapmaz.
"Mavi yakalı gömlekler" diye arama yapar. Siz "gömlek" kelimesinde yüzlerce site ile rekabet etmektense gidip "mavi yakalı gömlekler" kelime grubunda bir site açarsınız.
Sitenize sadece bu aramayı yapan ziyaretçileri çekersiniz.
Hedef odaklı çalıştığınız için sitenizdeki tıklama oranı yüzde 30'un altına düşmez.( Adam neyi arıyorsa onu veriyorsunuz. Çıkan reklamlarda direk aranılan kelimeleri içerir.)
Not: Buradaki çoğu arkadaş bu işe girmez. Bende 10 hitli site var almak isteyen var mı desem herkes bana güler. Ama bilmezler ki o 10 hitli site günde 1-2 dolar kazandırıyor.