Mart'ı da bitiriyoruz neredeyse çünkü oldu mart 15 ..
Ödenene 500 lira ve ötesi olmayan; ne bir gelişme'nin ne bir gayretini gördüğüm ödeme yapacağını söyleyen Özcan_Sarıca. Artık dayanma gücüm kalmadı neredeyse. Emeğimizin; alın terimizin artık buz tutmaya başladığı Özcan_Sarıca. Linkler eklenmediğinde cat die elemesini bilen özcan_sarıca; ödemeye gelince "para yok, napabilirim" arkasına saklanan bir düzenleyici.
Yok piyasa sakat; yok şöyle, yok böyle.. Özcan her sorduğumda aynı cevap. Forumda sana bu şekilde yazanlara esip gürlemesini de çok iyi bildin. Güzel bir şekilde öyle yada böyle sitelerini linklettin; pr'sini kazandırdın falan filan. İş bitti; "para yok" dedin; peki dedik ama hala bekliyoruz; hala bekliyoruz.
Benim açık ve net sabrım kalmadı. Bu yarışma bittiğinde borcum vardı; ben gittim tefeciden para aldım ödedim; yeni bir borca girdim onu da ödedim ama özcan benim 2-0 gerimde.. Borcuna sadık kalan bir insan olsa idi; sanmıyorum ki böyle olurdu.
Özcan; ödemelerimizi ne zaman yapacaksın? Bana net bir tarih ver. Yada varsa; kafanda bir planın söyle. Ben böyle her günümü senin ne zaman ödeme yapacak diye sorularla aklımı karıştırmaktan sıkıldım. Armut piş; ağzıma düş'leri bekleme! Birşeyler yap artık! |