Tema joomla'nın bir teması tabii ki ancak satış hakkı sende değil gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü Joomla'nın internet sitelerindeki bilgileri ingilizceniz biraz varsa, okuyabilirseniz anlarsınız. Yani ben bu forum dışında sisteminde ***** işletim sistemi kullanan, müşterilerine bilip bilmeden, çeşitli scriptlerin değişik versiyonlarını satıp sonra da bu kadar Joomla konusunda saldırı yapan insanlar görmedim. Arkadaşlar 6 senedir joomla ve mambo kullanıyorum kurallarını da sizden iyi biliyorum hiç merak etmeyin. Konuyu kirletme işte kendi beyninde tasavvur et ne istiyorsan.
Okul sitelerine elbette belli renkler istiyorlar, ancak hiçbir okul sitesi neredeyse buna uyum sağlamıyor. Bu bir örnektir isteyenlere tema da yapabilirim istediği renklerde sorun değil.
Bunu yalnızca "Almış joomla kurmuş ohh satıyor!" olarak gören zihniyeti de kınıyorum. Joomla kurulumu için bilmem nesi için milletden bu forumda 10-20 TL rakamlar isteniyor saçma sapan kimse yönlendirilmiyor kalkıp gelip bu konuya laf çakıyorsunuz hadi canım ordan!!!!
Bilmiyorum siz 3 saniyede mi böyle bir site yapıyorsunuz ama benim 3 saniyemi almıyor maalesef...
İyi çalışmalar...