Arkadaşların çoğuna katılamaycağım joomla nın adının geçtiği her yerde amatörlük kelimesi aklınıza geliyorsa, bu sizin joomlaya amatör düzeyde hakim olmanızdan kaynaklanmaktadır derim.
Piyasadaki çoğu scriptten daha professionel ve daha hoş siteler yapmak joomla ile mümkündür. Bileşen arayan arkadaşa aslında birçok bileşen tavisye edebilirim ücretli ücretsiz ama kendiminde kullanmış olduğu estate agent improved 1.5.2 versiyonu gerçekten işini fazlası ile görcektir.
Unutmayalımki azda olsa kodlama bilmeyen bir insan drupallede bişi yapamaz, kendide kodlayamaz, joomla ilede bişi yapamaz. Ama az bile olsa, php, mysql, css biliyyor iseniz, Joomlaya 80 takla attıtırsınız.
Söylediikleriniz tabiki doğru fakat burada benim bahsettiğim zaman ve maliyet + emlak sitesinde (örnek emlak olduğu için) her şeyi önceden öngörememek zamanla gelişecek bir sistem olmasından hazır bir scripte yönelmesini tavsiye ettim ve fiyatı bana göre oldukça makul 1-2 yıldır belki daha fazla bir süredir geliştirilmiş bu script ile (script ile yakından uzaktan alakam yoktur) profesyonel bir hizmet vermiş olur.
Başka bir yönden bakmak gerekirse joomla ile iyi bir iş çıkarmak istenirse
Lisanslı bir tema ortalama 30$ - 50$ civarı
bileşen (Estate Agent Improved Pro version ) 38 euro
sizin gibi aşağıda belirtim mesajınızı tema bileşen vs bilgilerde ücretli destek almak istenirse ortalama 100 TL
sonuçta tamamlamsı için geçecek süre ,bunlar göz önünde bulundurulduğunda
gelin siz karşılaştırın.
Merhaba Arkadaşlar...
Lisanlı Olarak Kullanmış Olduğum Joomla" Estate Agent İmproved 1.5.2" Sürümü için ufak 2 tane modfikasyona ihtiyacım var. Çok fazla bir iş yok ama orta düzey yada daha üstü mysql ve php bilgisi gerektiriyor. İlgilenen arkadaşlar varsa detaylar için p.m atabilirler.