Hocam Tonla jenerik Backorder ile alınıyor.

Elle regleme backorder ı hayatta geçemez.Yapmayın lütfen.Backorder yapılan domain çoğu zaman who is sorgusunda boşa bile düşmeden gidiyor.
Kredi kartı ile uğraşmadan alacaksanız ihs de kredi yükleme seçeneği var.Kredi yüklersiniz.2 Tıkla reglersiniz.
Ben şöyle böyle jeneriklerden bahsetmiyorum, gerçek jeneriklerden bahsediyorum, kuzu.com, agac.com gibi domainleri kastetmiyorum yani, eğer bir domaine birden fazla kişi backorder yaptırmışsa şansınız talihliler arttıkça düşer yanılıyormuyum, mesela sallıyorum, divx.com düşecek, bu domaine kaç kişi backorder yaptırır bi düşünün, backorder firması domaini hepinizin üstüne regleyecek hali yok, zaten garantisi de yok, yani siz hem benimle yarışacaksınız (backorder yaptırmayan) hem de o firmada aynı domain için backorder yaptırmış diğer kişilerle yarışacaksınız, ama benim için durum farklı, ben sadece sizin firmanızla yarışacağım... Bu şekilde elimde 2 tane premium jenerik domain var, ikisini de backorder yaptırmadan kendi çabalarım ile aldım, kimbilir peşinde kaç kişi vardı o domainlerin, kaç kişi backorder firmasına para yatırmıştı kimbilir