pending delete durumundaki domainler 6 gün içerisinde düşerler. Ama domain com uzantılı ve jenerik ise backorder yaptırmnı tavsiye derim. Gecen hafta cok istediğim domanini 5dk da kaptırdım 5dk öncesi boştu muhasebeye gidip geldim tekrar sorgulattım hoop reglenmiş. Sana tavsiyem backorder yappmandır.
R10.net deki tüm arkadaşlara söylüyorum, backorder yapıp işinizi şansa bırakmayın, neden mi ?
Backorder niye yapılır ? Başkalarından önce o domaini alabilmek için yapılır, yani domainin peşinde başkalarıda vardır, ve onlarda backorder yaptıysa sizin işiniz yine şansa kalmıştır.
Diyelim ki çok güzel bir domain var, sizinle beraber aynı firmadan 20 kişi backorder yapmış, yani 20 kişiyle yarışırsınız, ama domaini kendiniz kayıt etseniz o 20 kişi ile değil sadece firma ile yarışırsınız, yani 1 e 1. Şans oranlarına bakılırsa , backorder yaparsanız şansınız % 5 , kendiniz almaya uğraşırsanız şansınız % 50...
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.. Backorder her zaman dezavantajdır... Eğer o domaini istiyorsan gerçekten peşinden ayrılmayacaksın, yılmayacaksın, bekleyeceksin sabahlara kadar, izini süreceksin, emin ol backorderin hiçbirşey olmadığını anlayacaksın...
Varmı burada çıksın söylesin, ben backorder ile şu jenerik domaini aldım diyen ?
26 şubat 2010
saati'de: 21.00 - 23.00 arası
Sevgili arkadaşım bu bilginin doğruluk payı nedir lütfen beni aydınlatırmısın, rica ediyorum, ayrıca ilk mesajda da sordum, kredi kartı ile anında kayıt yapabileceğim güvenilir bir yer varmı ?