Alıntı:
hes Nickli Üyeden Alıntı
dmozun değerini falan kaybettiği yok ama bizim istediğimiz daha açık olunsun. editör başvurusu yapıyoruz bilmem kaç ay bekliyor sonunda cevap geliyor. yarısı bozuk Türkçe karakter sorunlu uzun bir metin nerede hata yaptığımızı bile bilemiyoruz. madem yetişemiyorsunuz tüm zamnınızı ayıramıyorsunuz yeni editörleri aranıza kabul edin. koca tükçe dizinin yükünü 1-2 kişi üstlenmiş. onlarında keyfi gelecekte başvurumuzu kabul edecek.
büyük ihtimalle dmoz 2 ile dizin google'ın gözünde daha önemli hala gelecek hal böyleyken bu kadar webmasterın dizini eleştirmesi ve eksiklerini dile getirmesi sizler için bir fırsat, tabi ders alabilirseniz. |
Sizler için fırsat derken? Neden benim yazımdan sonra ben direk hedef alındım anlamadım.

Bilgim dahilinde yardımcı olmak ve kişisel fikrimi beyân etmek hata mıydı yani? Kategori isteğinizi ben kabul etmemişim, sitenizi ben eklememişim gibi bir tavır neden? Tüm kategorilerin yükünü iki kişinin çektiğini, bilmem hangi editörün genel yetkili olduğunu biliyorsunuz oysa. Birçok kişinin bir haber olduğu şeyleri siz biliyorken sitenizin neden eklenmediğini veya editörlük isteğinizin neden kabul edilmediğini de bileceğinizi düşünmeliyim o halde bende?
Ben konuyu açtım, herkes okusun; ama kimse yazmasın, yazanlar benden yana olsun, herkes olumlu cevap versin, kimse eleştiri yapmasın veya kişisel fikir beyan etmesin diyorsanız bunu da belirtebilirsiniz.