daha önce bu siteyi sizlere duyurmuştum ancak üstünden baya zaman geçti ve ilk duyurduğumda sadece smf ile hazırlanmış ve sadece özel portal entegre edilmişti şu an biraz daha geliştirip wp entegrasyonu sağlandı.

Eleştiriler için ön bilgi :
Tema zoque (eski) temasına benzetilmeye çalışılmıştır (daha önce bir müşterim için yazdırtmıştım, müşteri vb ye geçince tema bende kaldı müşterinin rızası ile kullanıyorum) eğer zoque sitesi birebir bu temayı kullanma derse temayı editleme veya komple değiştirme yapabilirim.

anasayfada bazı karakter hataları; o bölümleri ssi array fonksiyonu ile çekmeye çalıştım iki sistemde utf8 olmasına rağmen bazı hatalar doğurdu sanırım ssi ın mysql e latin bağlanmasından kaynaklı yazdırma dilindeki değişiklikler işe yaramıyor çünkü bağlantı karakteri çekerken yanlış çekiyor sonradan düzeltmeler işe yaramıyor sanırım ssi dosyasını editlemem gerekecek (smf kendi bağlantı protokollerini kullanır o yüzden daha bulaşmadım ona)

Site : www.sendebaglan.com
Haber : www.sendebaglan.com/sb/sbhaber
Sözlük : www.sendebaglan.com/sb/sozluk
Galeri : www.sendebaglan.com/sb/media
Forum : www.sendebaglan.com/sb/

sitede splash reklam olduğu için gezinme sıkıntısı doğuracaktır, o yüzden bir demo hesabı oluşturdum sağ bloktan giriş yaparsanız splashsız şekilde gezebilirsiniz

demo
k.adı : gaddar
şifre : gaddar1234

Sizden ricam siteyi yorumlamanız tema ve anasayfa karakter hatalarını yazdım onlar dışındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

yapıcı eleştirileriniz ve hoşgörünüz için şimdiden teşekkür ederim