Alıntı:
Grgonat Nickli Üyeden Alıntı
Diken.net Cevap ve Aydınlatma amaçlı konuyu iştirak ediyim.
Öncelikle Tanıdığım Arkadaşlarıma selamlar olsun.. Seven sevmeyen herkese
Sohbetli.com Ben aldım demiş Diken.net öle yazmış ona cevap yazıyım elbette geç gelen bir konuşma olacak ama zaten bırakmışım sanalı cevap yazıyım Sohbetli.com sen kimin parası ile aldın Soruyorum sana  Diken.net elbette he bana 50 tl dedin verdim aldın benim paramla aldın yani sen olsanda olmasanda o zaman bi şekilde acılacaktı neyse Diken.net denilen firma ile bir alakam kalmamıştı epey oldu yazdığı cevaba cevap yazıyorum zaten... Sanal epey oldu bırakalım... Rabbim Herkesin yolunu Açık Etsin Dürüst olan her zaman kazanır ama içi adilikle dolan insan zor hayatı düzelir... |
Alıntı:
Grgonat Nickli Üyeden Alıntı
Eart ben Gerekeni yazdım Arkadaş.. tam aksini söylerse yazacak çok şeyim var...Diken.nete |
Grgonat doman'i tabii ki senin adına alıyorum ve senin paranla almamda gayet normaldir(Her ne kadar bazen 6 ayda bir ödeme yapsanda). Bizim ile ilişiğin kesildiğinde sana borcun olduğunu ve bu borç karşılığı domain'i veremeyeceğimi bu borç ödendiği takdirde domain'ini alabileceğini söyledim. Daha sonra 1 aydan uzun bir zaman geçmesine rağmen hala para bulamadın ve yine kişisel girişimlerim ve yaptığım aracılık ile elindeki bir başka domain'i bir arkadaşıma sattırdım ve gelen para ile borcunu karşılayıp domain'ini teslim ettim. Daha sonra yapılan görüşmede mutabık olduğumuzu belirtmene rağmen halen burdan polemiği uzatma çabanı anlamış değilim. Lütfen konuyu daha fazla uzatma çünkü ortada çözüm bekleyen bir sorun veya mağduriyet durumu yok. Domain'ini aldın hostlarını taşıdın bizim ile hiçbir ilişiğin kalmadı.
Alıntı:
SeDo_1 Nickli Üyeden Alıntı
Diken.net 2 ay çalışdım bunlarla bakdım işin içinden cıkamıcam görünen köy klavuz istemez hesabı.. |
Alıntı:
SeDo_1 Nickli Üyeden Alıntı
Sen onu bana değil git aykut yıldırıma söyle diken.net okey o size gerekli belgeleri daha iyi açıklar ne tür adamlarla çalışdığınız belli. |
SeDo_1 isimli kullanıcı; önceki post'unda 2 ay çalıştığını iddia ettin şimdikinde ise olayı Aykut yıldırım adında tanımadığım bir şahısa atıyorsun. 2 farklı postunda kendi kendini yalanlıyorsun amacının çamur atıp iz bırakmak olduğu apaçık belli.