Alıntı:
enkazweb Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım burda maksat emekleri karalamak falan degil zaten turk ptc sistemine uyuzum herkes kacıp gidiyo ordada adres bilgisi afyonu gorunce hackfather arkadasta sanırım afyonlu olunca alakası var sandım ayrıca nerden biliyorsun sıfırdan script kodladıklarını kodlarken yanındamı bulundun elemanların ve guvenilir oldugunun kanıtı nedir acaba 2 gün sonra bu sitede kapanınca ne demek istedigimi daha ii anlarsınız sanırım...saygılar... |
tamam uzatmaya gerek yok yorumunu yapmışsın cashiuma üye olmamakla ne sen birşey kaybedersin nede cashium sen üye olmadın diye birşey kaybeder senin gibi düşünenler üye olmaz olur biter sıfırdan script kodlandığınıda nereden bildiğime gelince dediğim gibi sitenin sahipleri ayrıca ptcüyenin ve gptbank ında sahipleri iki siteninde uzun zamandır üyesiyim ve kendilerine güveniyorum sahip oldukları her iki siteninde ptc sektöründeki itibarı ortadadır tartışmasız güvenilirdir bilenler bilir senin gibi bilmeyenlerde hiç birşey bilmedikleri halde çıkar insanlar hakkında yazar çizer insanların aylardır emek verip üstünde çalıştığı projeyi baltalar kötüler sen burada bal gibide insanların emeklerini karalıyorsun her ne kadar karalamadım desende üslubun bu şekilde.
bu arada benim sana karşı her hangi bir art niyetim yok seni üzecek kelimelerde yazmak istemem ama bilmeden araştırmadan yazdığın için ve hakkında yazı yazdığın projeyi bildiğim ve bu arkadaşları tanıdığım için yorum yaptım sendende ricam önce araştır sonra yorumunu yap.